SAS lojalumo programai „EuroBonus” – 15 metų

Skandinavijos avialinijų SAS klientų lojalumo programa „EuroBonus” mini 15 metų jubiliejų. 1992 metų balandį įdiegta programa šiuo metu turi 2,8 mln. narių, kurie naudojasi specialiais avialinijų grupės SAS ir jos partnerių pasiūlymais. Kas mėnesį programą papildo 20 tūkst. naujų narių.

Ilgametė SAS avialinijų patirtis rodo, kad keleiviai iš oro linijų tikisi geros kokybės paslaugų bei galimybės rinktis iš daugybės pasiūlymų.

„EuroBonus”

Atsižvelgdamos į šiuos poreikius SAS tobulina savo klientų lojalumo programą „EuroBonus” nuo pat jos įdiegimo ir šuo metu bendradarbiauja net su 55 partneriais”, – sakė SAS atstovybės Lietuvoje ir Latvijoje vadovė Rūta Jucienė. Pasak jos, „EuroBonus” programos nariai Lietuvoje yra 8265 SAS klientai.

„EuroBonus” nariai gali naudotis įvairiomis SAS privilegijomis, SAS ir kitų „EuroBonus” partnerių specialiais pasiūlymais, gautus taškus panaudoti nemokamiems skrydžiams, nakvynei viešbučiuose ar automobilių nuomai.

„EuroBonus” programos dalyviai gali rinkti dvejopus taškus – pagrindinius ir papildomus. Pagrindiniai taškai renkami skrendant SAS grupės (SAS, „SAS Braathens”, „Skyways”, „Blue1”, „airBaltic”, „Estonian Air”, „Wideroe”) ir oro linijų aljansui „Star Alliance” priklausančiomis avialinijomis, taip pat apsistojant „Radisson SAS”, „Park Inn”, „Country Inn”, „Regent” ir „Radisson Edwardian” viešbučiuose.

Papildomi taškai renkami naudojantis kitų programos partnerių paslaugomis. Ir pagrindinius, ir papildomus taškus galima naudoti specialiems pasiūlymams ar nemokamiems skrydžiams SAS grupės ir „Star Alliance” avialinijomis. Pavyzdžiui, už 12 000 surinktų taškų galima nemokamai skristi iš Palangos į Kopenhagą. Renkant pagrindinius taškus taip pat galima pareiti iš vieno programos lygio į kitą.

Lygiai

Programos „EuroBonus” narystė yra trijų lygių: paprastoji, sidabrinė ir auksinė. Programos lygis priklauso nuo per metus surinktų pagrindinių taškų. Tam tikro lygio narystei būtinų taškų skaičius skiriasi, – tai priklauso nuo regiono. Pavyzdžiui, norint būti sidabriniu nariu Europos šalyse reikia per metus surinkti 20 000 taškų, 45 000 taškų – siekiant tapti auksiniu programos nariu.

Programos „EuroBonus” 15 metų jubiliejus bus švenčiamas iki 2007 metų pabaigos – šiuo laikotarpiu programos dalyviai gaus įvairių pasiūlymų, galės naudotis specialiai jiems sukurtomis paslaugomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.