Nauji darbo metodai naujame Medicinos banko filiale

UAB Medicinos bankas, įgyvendinantis ilgalaikę plėtros strategiją, nukreiptą į smulkaus ir vidutinio verslo segmentą, šiandien sostinėje oficialiai atidarė savo dešimtąjį – Žalgirio filialą, kuris pirmasis iš banko padalinių aktyviai pradės taikyti naujus darbo su klientais metodus, įgytus glaudžiai bendradarbiaujat su Frankfurto finansų ir vadybos mokykla (toliau – FFVM).

Medicinos banke pagal 2006 m. spalį pasirašytą konsultacinių paslaugų teikimo sutartį dirba FFVM ekspertai, kurie banko personalui perduoda geriausią tarptautinę praktiką ir metodiką dirbant su smulkaus ir vidutinio verslo atstovais. Konsultacijas iš tam tikslui skirtų Europos Sąjungos lėšų finansuoja Vokietijos vyriausybės struktūros.

„Naujojo metodo esmę sudaro aktyvi klientų paieška, greitas bei aiškus sprendimų priėmimas ir privačios bankininkystės principų taikymas dirbant su smulkiomis įmonėmis”, – sako Alvydas Mackevičius, Žalgirio filialo direktorius.

Per praėjusius metus 3,54 mln. litų audituoto grynojo pelno uždirbęs Medicinos bankas šiais metais planuoja skirti inovacijoms apie 10 proc. savo pajamų. Per 2006 metus banko turtas padidėjo 71,9 proc. – iki 426,59 mln. litų, o klientams suteiktos paskolos ir vekseliai ūgtelėjo daugiau nei du kartus – iki 295,72 mln. litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.