Nuo balandžio 2 dienos „Tango TV” eteryje pokštaus „Vilas ir Greisė”

Balandžio 2 dieną „Tango TV” eteryje startuoja visame pasaulyje milžiniško populiarumo sulaukęs, per pusšimtį TV apdovanojimų pelnęs – iš jų net šešiolika „Emmy”, buvo nominuotas dvidešimt septyniems „Auksiniams gaubliams”, – TV serialas „Vilas ir Greisė” (Will & Grace). Lietuvoje dar nerodytas komedijinių situacijų serialas per „Tango TV” bus rodomas šiokiadieniais 21.00 val. prieš „Dangų 2”.
Pagrindinius Vilo Trumano ir Greisės Adler vaidmenis komedijinių situacijų seriale sukūrė „Emmy” laureatai aktoriai Ericas McCormackas ir Debra Messing, epizodinius vaidmenis suvaidino ir tokios žvaigždės kaip „Oskaro” nominatė Minnie Driver, penkių „Emmy” ir „Oskaro” nominantas, „Auksinio gaublio” laureatas Alecas Baldwinas, penkiskart BAFTA nominantas, dukart „Oskaro”, „Emmy” laureatas aktorius ir režisierius Sydney Pollackas, „Auksinio gaublio” nominantė dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez, filmo „Gelbstint eilinį Rajaną” žvaigždė Edwardas Burnsas, „Oskaro” ir „Emmy” nominantas aktorius Jeffas Goldblumas, „Oskaro”, „Emmy” ir trijų „Auksinių gaublių” savininkė aktorė ir dainininkė Cher, „Auksinio gaublio” nominantas aktorius Kevinas Baconas, „Emmy” laureatas, dukart „Oskaro” ir „Auksinio gaublio” nominantas aktorius Gene Wilderis, BAFTA laureatė, „Auksinio gaublio” ir „Emmy” nominantė Rosanna Arquette, „Emmy” nominantas Timas Curry, „Sopranų” žvaigždė Jamie-Lynn DiScala ir kiti.

Komedijinis serialas „Vilas ir Greisė” – tai dviejų geriausių draugų kasdienybė, gyvenimas, išgyvenimai, meilės paieškos, karjeros siekimas, santykiai su tėvais, draugais, vienas kitu ir visa tai kaip reikiant pagardinta baltu ir juodu humoru.

Vilas yra advokatas, Greisė – interjero dizainerė. Jie abu gyvena Niujorke. Abu turi vaikinus. Tiesa, po Greisės išsiskyrimo su nevykusiu sužadėtiniu geriausi draugai apsigyvena ne tik viename mieste, o ir viename bute, kuriame patiria geriausias akimirkas savo gyvenime!

Komedijinių situacijų serialas „Vilas ir Greisė” – nuo balandžio 2 dienos šiokiadieniais 21.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.