Pristatys gamtinėmis dujomis varomus automobilius

Kitą mėnesį oficiali „Fiat Group Automobiles SpA” atstovė Lietuvoje UAB „Autobrava” pristatys pirmuosius lengvuosius automobilius, varomus suslėgtomis gamtinėmis dujomis. Ši automobilio energijos technologija ne tik žymiai sumažina išlaidas degalams, bet ir saugo aplinką.

Automobilis su šios technologijos ,,Bipower” varikliu užvedamas naudojant įprastą benziną, o vėliau automatiškai pereinama prie CNG dujų degalų. Bet kuriuo metu variklio degalų režimą vairuotojas gali pakeisti vieno mygtuko paspaudimu. ,,Natural power” technologijos varikliai yra montuojami „Fiat” gamyklose, todėl pasižymi aukščiausiais saugumo ir eksploatacijos standartais.

Unikali ,,Natural Power” technologija šiuo metu galima „Fiat Panda”, „Fiat Punto”, „Fiat Multipla” ir „Fiat Doblo” automobiliuose. Netrukus ši gama bus papildyta ir kitais „Fiat” modeliais: „Ulysse”, „Stilo” ir „Ducato”.

Lietuvoje „Fiat” automobiliai, varomi suslėgtomis gamtinėmis dujomis ir benzinu, debiutuos balandžio 11-15 d. parodoje „Balt motor show 2007”, vyksiančioje parodų centre „Litexpo”. Specialiame stende lankytojai galės įvertinti ekologiškuosius „Fiat Doblo Panorama Bipower” ir „Fiat Multipla Bipower”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.