„airBaltic” vasaros tvarkaraštyje – šešios naujos kryptys ir daugiau skrydžių į Rygą bei Stokholmą

Nuo kovo 25 d. oro bendrovė „airBaltic” pristato naują skrydžių iš Vilniaus tvarkaraštį, galiosiantį iki spalio 27 d. Pagal jį oro bendrovė pasiūlys šešias naujas kryptis: į Briuselį, Ciurichą, Milaną, Romą, Barseloną ir Malagą, o taip pat dažnesnius skrydžius į Rygą ir Stokholmą.
„Naujas vasaros skrydžių tvarkaraštis yra orientuotas į platesnį vietų, puikiai tinkančių turiningam poilsiui, pasirinkimą. Saulėtą Ispaniją ir Italiją yra pamėgę daugelio šalių turistai, lietuviai – ne išimtis. Briuselis ir Ciurichas – aktualios kryptys ir mėgstantiems keliauti, ir verslininkams, ir valstybės pareigūnams. Be šešių naujų reisų mes išplėsime ir jau vykdomų skrydžių į apimtis. Esame tikri, kad papildomi skrydžiai į Rygą ir Stokholmą bus ypač patogūs verslo keleiviams”, – naują skrydžių tvarkaraštį komentavo „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Į Europos Sąjungos sostinę – Briuselį oro bendrovė keleivius skraidins nuo balandžio 10 d. Skrydžiai „Boeing 737-500” lėktuvu vyks kiekvieną dieną, išskyrus šeštadienius. Skrydžiai į Briuselį truks 2 val. 25 min. Bilieto kaina – nuo 150 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Skrydžius į Romą, Milaną ir Malagą „airBaltic” pradės balandžio 26 d. Į Romą oro bendrovė keleivius skraidins tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, į Milaną – keturis kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Bilietai į Italijos miestus kainuoja nuo 150 Lt (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Į saulėtą Malagą skrydžiai bus vykdomi dukart per savaitę – antradieniais ir ketvirtadieniais. Skrydis į šį Viduržemio jūros kurortą truks 4 val. 35 min., o bilieto kaina – nuo 290 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Balandžio 27 d. startuos skrydžiai į Ciurichą. Jie vyks tris kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais. Bilietų kaina – nuo 150 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Į Katalonijos sostinę Barseloną skrydžiai pradedami balandžio 28 d. Jie bus vykdomi kiekvieną šeštadienį, o kelionė truks 4 valandas. Bilietų kaina į Barseloną – nuo 290 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Skrydžiai visais naujais maršrutais bus vykdomi „Boeing 737-500” lėktuvais. Į Norvegijos sostinę – Oslą „airBaltic” taip pat skraidins „Boeing 737-500” lėktuvu.

Pagal naująjį tvarkaraštį oro bendrovė pasiūlys daugiau skrydžių į Latvijos ir Švedijos sostines. Į Rygą „airBaltic” skraidins tris kartus per dieną – papildomi skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi vidudienį – 12 val. Taip pat triskart per dieną – ryte, per pietus ir vakare – bus galima skristi į Taliną. Į Stokholmą papildomai bus vykdomi rytiniai skrydžiai, tad nuo pirmadienio iki šeštadienio šia kryptimi bus skrendama du kartus per dieną – ryte ir vakare.

Bilietus į naujus tiesioginius „airBaltic” skrydžius jau dabar galima įsigyti internetu www.airbaltic.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.