N.Murnikovienė – vis dar įtariamoji

Geriausia visų laikų Lietuvos kultūristė, Europos ir pasaulio čempionė 38 metų klaipėdietė Natalija Murnikovienė vis dar neatsikrato įtariamosios baudžiamojoje byloje vardo.

Nors tyrimas įstrigęs vietoje, teisinis sportininkės statusas nesikeičia.

N.Murnikovienei praėjusių metų pabaigoje buvo pateikti įtarimai pavogus brangų automobilį.

Sportininkės gyvenimas pakrypo netikėta linkme tada, kai uostamiesčio prekybos centre BIG įsikūrusioje parduotuvėje „Parfum Express” ji pateikė 100 litų vertės dovanų kuponą ir norėjo įsigyti kvepalų. Šis kuponas buvo 2005 metų laidos bendrovei „Statoil Lietuva” priklausančiame automobilyje „Volkswagen Golf”. Mašina gruodžio 3 dieną pavogta Palangoje.

Uždarę N.Murnikovienę dviem paroms į areštinę ir pateikę įtarimus pavogus automobilį, pareigūnai tikėjosi iš sportininkės sužinoti, kas jai padovanojo vogtąjį kuponą. Tačiau tokių asmenų N.Murnikovienė neišdavė. Pradžioje ji prasitarė kuponą gavusi dovanų, o paskui – radusi jį pašto dėžutėje.

Nuo šių įvykių praėjo jau trys mėnesiai, tačiau naujų įtariamųjų byloje vis dar nėra.

Palangos policininkai teigė, kad N.Murnikovienė tebėra vienintelė įtariamoji automobilio vagystės byloje. Jie kol kas nedrįsta prognozuoti bylos perspektyvų. Neaišku, ar ikiteisminis tyrimas bus nutrauktas, ar byla keliaus į teismą.

Neoficialiai kalbama, kad tai bus dar viena tamsi automobilio vagystės byla. Pareigūnai neslepia, kad per šį laiką nepaaiškėjo naujų N.Murnikovienės kaltę ar nekaltumą įrodančių faktų.

„Vis dar „kabau ore”, nors esu nekalta, – „Klaipėdai” sakė N.Murnikovienė. – Nežinau, kiek laiko tai truks. Gal kol ras vagis? Kas žino, kada tai bus. Pareigūnai nusikaltėlių ieško tarp mano draugų. Nenusimenu. Aš ir areštinėje surengiau dvi treniruotes. Man nėra ko bijoti.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.