LNK „Auksinius svogūnus” ves Saulėns ir pensininkas Vydas

Artėjant „Auksiniams svogūnams”, vyriausiasis jų virėjas Arūnas Valinskas žurnalistus tradiciškai pakvietė svogūnų sriubos. Šiemet auksinių svogūnų sriuba buvo su dzūkišku prieskoniu, prie jos buvo patiekti pyragėliai su grybais – „Auksiniai svogūnai” bus transliuojami iš Dzūkijos sostinės Alytaus.

Balandžio 1-ąją vyksiantys Lietuvos politikų humoristiniai apdovanojimai „Auksiniai svogūnai 2007” – jau septintieji, šis renginys jau penkerius metus iš eilės yra populiariausia televizijos transliacija. Praėjusiais metais juos žiūrėjo pusė Lietuvos – 1.5 milijono gyventojų.

„Auksinių svogūnų 2007” ceremonijos metu bus įteikta 10 apdovanojimų politikams, sportininkams, rašytojams, kitiems šalies visuomenės veikėjams, kurių poelgiai ir darbai buvo verti humoristinio svogūno. Tarp dešimties nominacijų – „Metų dainininkas”, „Metų giminaitė”, „Metų Vilniaus meras”, „Metų pažadas”, „Metų sportininkas”, „Metų patiekalas” ir kt.

„Galiu išduoti, kad į „Metų patiekalo” apdovanojimą pretenduos „VSD galva, įdaryta pagal specialų receptą”. „Metų giminaite” gali tapti Laima Paksienė, Andriaus Kubiliaus uošvė Elena Valerija Žaidienė ir Anželika Filipovič. Vienas „Metų sportininko” nominantų bus Gintaras Einikis, metęs sporto kelią dėl balto takelio”, – šypsojosi Arūnas Valinskas.

Gali atvykti ir pats V.Uspaskich

Koncertinė „Auksinių svogūnų” programa – moterims ir apie moteris. „Ką čia slėpti, visi karai, tarp jų ir politiniai, vyksta dėl moterų. Joms, apie jas, su jomis ir apsirengę jomis dainuos Deivis, E. Kučinskas, G. Paškevičius, Merūnas, Radži, Ž. Žvagulis, R.Cicinas, „YVA”, Irma ir kt.

Laukiama ir sensacingų svečių iš užsienio, kurie turėtų sukelti Lietuvos teisėsaugos organų susidomėjimą. Kas jie tokie, organizatoriai nepanoro patikslinti. Sklinda gandai, kad tai galėtų būti pats Viktoras Uspakichas, pasiryžęs atvykti į apdovanojimų ceremoniją dėl patogios geografinės padėties – nuo Alytaus iki Baltarusijos sienos vos 60 kilometrų.

Kaip spaudos konferencijoje pažymėjo Arūnas Valinskas, šiuose „Auksiniuose svogūnuose” bus daugiau demokratijos. Laimėtojus išrinks iškilioji komisija – radiopartijos „Gyvenkime linksmiau” atstovai: dizaineris Žužu, vadybininkas Žilvinas, žurnalistas-agentas Boris Zverev, čempionai Liolekas ir Bolekas, Saulėns ir Vydas.

Kultiniai personažai, autotransporto priemonių išmontavimo specialistas Saulėns ir pensininkas Vydas tiesioginiame eteryje dirbs kartu su Arūnu Valinsku ir skelbs nominacijų laimėtojus.

Beje, ir šiemet „Auksinį svogūną” gauti pretenduoja Žemės ūkio ministrė Kazimira Danutė Prunskienė, kuri yra gavusi daugiausia apdovanojimų, ir, pasak A. Valinsko, yra „Auksinių svogūnų Mamontovas”. Praėjusiais metais ministrei buvo įteiktas „Metų krikštynų” „svogūnas”.

„Auksinių svogūnų 2007” laimėtojams jau tradiciškai bus įteikti trimačiai „auksiniai svogūnai‘.

„Auksinių svogūnų 2007” apdovanojimų ceremonija bus transliuojama balandžio 1-ąją, 20 val. tiesiogiai iš Alytaus per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.