Futbolas: „Vėtros” vadovai už trenerį stojo mūru

Vilniaus „Vėtros” futbolo klubo vadovai iš Rusijos kategoriškai paneigė pasirodžiusią informaciją, kad komanda gali atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Aleksandru Tarchanovu

Rusijos laikraštis „Sport segodnia” vakar paskelbė, kad Tarchanovas netrukus gali būti atleistas iš „Vėtros”, nes pašlijo jo santykiai su klubo vadovais bei futbolininkais. Rašoma, kad „Vėtros” treneris iš Rusijos vykdė neskaidrią futbolininkų transferų politiką.

„Vėtros” vadovų pareiškime sakoma, kad ši informacija yra absoliučiai melaginga, neatitinkanti tiesos ir nukreipta prieš klubą. Tarchanovo kontraktas su „Vėtra” galioja dar metus, ir su šiuo treneriu norima sutartį pratęsti.

Komandos vadovai pabrėžė, kad Tarchanovu visiškai pasitiki ir yra įsitikinę, kad klubas sukomplektuotas iš pajėgių futbolininkų.

„Vėtrai” šį sezoną keliamos užduotys kovoti dėl šalies čempionų titulo ir laimėti Baltijos lygos turnyrą. Tarchanovas į „Vėtrą” atvyko pernai vasarą, kai komanda išgyveno krizę. Tačiau A lygos pirmenybes šis sostinės klubas baigė būdamas trečiojoje vietoje ir iškovojo teisę atstovauti Lietuvai Intertoto taurės turnyre.

„Mes žinome, kas paskleidė šmeižikiškus gandus apie „Vėtros” klubą. Neatmetama galimybė, jog melagingą informaciją išspausdinęs laikraštis bus paduotas į teismą”, – sakė „Vėtros” atstovas spaudai Tautvydas Vencevičius.

Tarchanovas darbo reikalais trumpam buvo išvykęs į Rusiją, bet jau šiandien grįžta į Lietuvą ir vadovaus komandos treniruotei. Šeštadienį „Vėtra” sostinės „Sportimos” manieže žais kontrolines rungtynes su „Vilniaus” futbolininkais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.