Persiskirstys akcijų paketai tarp didžiųjų „Invaldos” akcininkų

Lietuvos ir užsienio rinkose veikiančios investicinės bendrovės „Invalda” pagrindinių akcininkų valdomi akcijų paketai vienerių metų bėgyje turėtų keistis – sumažinti turimus akcijų paketus ir, pasitraukus iš aktyvios veiklos, tapti finansiniais investuotojais nutarė Alvydas Banys ir Dailius Juozapas Mišeikis.

Kiti didieji bendrovės akcininkai – Darius Šulnis, Vytautas Bučas bei UAB „Nenuorama” – ketina didinti savo turimus „Invaldos” akcijų paketus.

15 metų rinkoje aktyviai veikianti „Invalda” nuolat auga didindama akcininkų nuosavybę ir skaidrumą bei gerindama valdymo efektyvumą.

„Dalies valdybos narių pasikeitimas, kuris bus realizuotas per ateinančius metus, leis išsaugoti tęstinumą bei stabilumą ir išvengti staigių ir netikėtų pokyčių bendrovės valdyme, tuo pačiu suteiks galimybę įnešti naujo požiūrio ir inovatyvių idėjų į bendrovės veiklą”, – sakė „Invaldos” prezidentas Darius Šulnis.

Anot jo, iš anksto informuojant apie numatomus pokyčius siekiama atskleisti informaciją investuotojams bei kitoms suinteresuotoms šalims, taip užtikrinant maksimalų veiklos ir valdymo prognozuotumą bei skaidrumą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.