Buvęs „Dangaus 2” dalyvis Soliaris sieks revanšo!

Praėjusios savaitės finale skandalingąjį ir karštakošį „Tango TV” muzikinio realybės šou „Dangus 2” dalyvį Soliarį netikėtoje Fantomų dvikovoje nugalėjo ir namo išsiuntė etatinis „Dangaus” Fantomų karalius Antanas.

Tačiau Soliaris nenori susitaikyti su nuosprendžiu. Vaikinas drąsiai teigia: „Aš trokštu revanšo. Metu baltą pirštinę Antanui ir kviečiu šio šeštadienio savaitės finale jį į atsakomąją dvikovą. Tai principinė kova – „muzika prieš cirką”. Lietuviai, jau pats laikas nuspręsti, ką renkatės – muziką ar cirką, Antano komedijas ar profesionaliai atliekamą muziką.”

Soliaris priminė šeštadienio dvikovą ir paragino visus realiai vertinti jo ir Antano vokalinius sugebėjimus: „Nemėgstu girtis, tačiau visi girdėjo, kad Antanas praėjusios savaitės finale labai nusidainavo…”

Iškritus Soliariui, muzikinio realybės šou „Dangus 2” rengėjai gavo pluoštą laiškų iš įvairių Lietuvos miestų, mokyklų: „Leiskit Soliariui grįžti į „Dangų 2″! Jis dar turi kovoti dėl savo muzikos!”

Realybės šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas pripažįsta, kad Soliaris – geras, puikiai dainuojantis ir kūrybiškas atlikėjas: „Taip, ne visi jo moraliniai poelgiai, kiek vaikiški juokeliai tarp šou sienų buvo suprantami, toleruojami ir pateisinami. Manau, šeštadienio kovoje su Antanu ir buvo daugiau vertinami Soliario poelgiai, o ne muzika. Šį kartą siekiame atkreipti dėmesį į tai, kas dainininkui svarbiausia – muziką, o ne įvaizdį.”

Dėl Soliario kūrybinių ir vokalinių sugebėjimų neabejoja ne vien šou rengėjai. „Dangaus 2” vokalo dėstytojas Steponas Januška ne kartą minėjo Soliarį kaip vieną geriausių šou dalyvių: „Jo balso malonu klausyti, jis šiltas, svarbiausia, Soliaris puikiai jį „valdo”.

Soliario vokalinius sugebėjimus itin teigiamai įvertino ir praėjusią savaitę „Dangų 2” aplankiusi pasaulinio garso atlikėja iš Izraelio Limor Shapira.

Soliaris „Danguje 2” dar turi nepabaigtų reikalų. Vienas jų – puiki nauja daina, kurią vaikinas sukūrė su kita dangiete Raimonda.

Ar muzika triumfuos ir nugalės cirką? Ar sugrįš Soliaris tęsti mokslų Dangaus akademijoje? Įnirtinga dvikova jau šį šeštadienį, 20. 30 val. tiesiogiai per „Tango TV”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.