„Samsung“ prognozuoja nauja nesiojamuju kompiuteriu era

Didziausioje IT parodoje „CeBIT 2007” „Samsung Electronics” pristato naujausios kartos ultramobilius kompiuterius (UMPC) R70, R20 ir Q45, kurie, kaip tikimasi, taps „Samsung” nesiojamuju kompiuteriu kolekcijos sensacija. Pasak gamintoju, vartotoju pagarba sie gaminiai pelnys del zvilgancios apdailos, dideles raiskos LCD, galingos vidines irangos ir IT funkciju. Tikimasi, jog naujieji kompiuteriai atnes kompanijai didele finansine sekme.

Kol kas isbandyti siuos kompiuterius gali tik parodos „CeBIT 2007” lankytojai, taciau visai netrukus, pirmajame siu metu pusmetyje, funkcionaliu nesiojamuju kompiuteriu kolekcija „Samsung ” pristatys ir rinkai. Sie kompiuteriai su moderniu zerinciu metaliniu sidabro ir juodos spalvos korpusu, ikunija lengvuma ir plonuma ir pradeda nauja dizaino koncepcija, kuria gamintojai ivardina „Aura”.

Kompiuteriuose R20 naudojama naujausia procesoriu technologija su „Intel® CoreTM 2 Duo” procesoriais. R20 siulo ne tik puikias charakteristikas, bet ir „Windows® VistaTM Premium” operacine sistema ir galinga „ATI Radeon Xpress 1250” vaizdo plokste, kuri itin patogi naudojant ir verslui skirtas programas, ir daugialypes terpes funkcijas. R20 siulo auksciausios klases funkcijas, pavyzdziui, antibakterine „Silver Nano” danga, apsaugancia klaviatura nuo bakteriju kaupimosi, „AVS Now” – greita ir lengva pradine kelti be „Windows”. Su „Samsung” „Magic Doctor” diagnozuojami ir automatiskai taisomi bet kokie programu sutrikimai. „Speed-Up Manager” siulo tris daugiaproceses veiksenos variantus: spartuji, iprasta ir tyluji rezimus.

Klysta tie, kurie mano, jog del siu papildomu funkciju, perkant R20 teks gerokai paploninti pinigine. Gamintojai zada, jog irenginio kaina prieinama ir profesionalams, ir studentams. Placiaekrani 14,1″ nesiojamaji kompiuteri R20 „Samsung Electronics” jau isleido siu metu vasario pabaigoje. Geguzes pradzioje turetu pasirodyti ir placiaekranis (15,4″) R70, neturkus po jo ir 12,1″dydzio Q45.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.