Išleistas pirmasis gidas ispanų kalba apie Baltijos šalis

Nuo šiandien visuose didžiausiuose Ispanijos knygynuose bus galima įsigyti gidą ispanų kalba apie Baltijos šalis. Tai pirmas toks leidinys apie Baltijos šalis ispanų kalba.
„Gidas ispanų kalba apie Baltijos šalis – itin reikšmingas leidinys populiarinant ir pristatant Lietuvą Ispanijos rinkai, – sako Alvitis Lukoševičius, Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos direktorius. – Džiaugiamės, kad gidas pasirodė prieš prasidedant turizmo sezonui ir tikimės, kad šiemet sulauksime didesnių turistų srautų iš Ispanijos. Tam turės įtakos ir nauji tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Malagą ir Barseloną”.
Gidas supažindina ne tik su trijų Baltijos valstybių sostinėmis, bet ir su kitais didžiausiais šių šalių miestais, kurortais. Ispanai galės rasti muziejų, viešbučių, kavinių bei restoranų kontaktus, žemėlapius ir pan. Leidinyje pateikta ir nemažai nuotraukų.
450 puslapių kelionių gidą 5000 egz. Tiražu išleido Madride esanti „Guias azules” leidykla. Rengiant gidą daug prisidėjo Turizmo departamentas ir Lietuvos turizmo informacijos centras Barselonoje. Pasak Lietuvos turizmo informacijos centro Barselonoje direktoriaus Raimundo Michnevičiaus, tpraeitų metų gegužės mėnesį šios leidyklos vienas iš redaktorių Angel Ingelmo Sanchez drauge su kitais ispanų žurnalistais lankėsi Lietuvoje ir surinktą medžiagą panaudojo leidžiant knygą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.