TV3 laidoje „Pagal mamą” nuotakos ieškojo ir dainininkas Žygis

Dainininkas ir žurnalistas Žygis ruošiasi dideliems gyvenimo pokyčiams. Iš Kauno kilęs vaikinas prisipažino ketinantis įsigyti būstą sostinėje. Būtent pastaroji priežastis ir jau kuris laikas trunkanti Žygio vienatvė paskatino jį išbandyti laimę TV3 televizijos pasimatymų šou „Pagal mamą”.
„Man reikia ne šiaip merginos, ieškau nuotakos, kadangi ketinu įsigyti būstą, kuriame norėčiau gyventi kartu su ja. Ieškau linksmos, gražios, simpatiškos, mokančios skaniai gaminti valgį ir mylinčios šunis”, – tikino Žygis, kurio nuotykius su pretendenčių į nuotakas mamomis žiūrovai pamatys antradienį, kovo 20 dieną 19.10 val.
Su pirmąja mama Violeta pavasarėjančią dieną Žygis praleido kaimo sodyboje, kur šaudė iš laidynių. Kamantinėjant mamą, Žygiui nedavė ramybės klausimas, ar jos dukra gera šeimininkė. Atsakymas apie firminį patiekalą – picą, regis, sužavėjo itališką virtuvę dievinantį dainininką.
Su antrąja mama Regina vaikinas žaidė stalo tenisą ir ne taip kaip iš pirmosios, iš antrosios mamos sulaukė lavinos klausimų. Reginai nuo pirmų pasimatymo minučių ramybės nedavė, kurgi jai matytas Žygis. Galiausiai išsiaiškinusi, kad jis – dainininkas, neslėpė nustebimo, kaip pramogų pasaulyje besisukančiam vaikinui iki šiol nepavyko rasti tinkamos merginos.
Žygio atsakymą, kad ruošiasi įsigyti būstą ir ieško rimtos širdies draugės, Regina netruko pakomentuoti: „Rimtos? Tai, kad su pinigais būtų? Juk jų prireiks remontuojant būstą.”
Su trečiąja mama Žana vėręs karoliukus, Žygis vėl galėjo atsigriebti – ši mama buvo labiau linkusi ne klausinėti, o atsakinėti į jo klausimus. Apie savo dukrą ji nepagailėjo daug gražių žodžių: „Ji labai simpatiška, moka už save pakovoti, be to, balsinga mergina.”
Žygiui antradienį teks nelengvas uždavinys – pasirinkti. Po trijų pasimatymų jį labai sužavėjo viena iš mamų, tačiau suintrigavo kitų dviejų pasakojimai apie dukras.
Kuri mergina pretenduos tapti Žygio nuotaka, pamatysime jau antradienį, kovo 20 dieną 19.10 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.