„Anykščių vyno” degtinė pelnė konkurso „United vodka 2007” įvertinimą

Bendrovės „Anykščių vynas” gaminama „Ledo” degtinė buvo įvertinta tarptautiniame degustacijos konkurse „United Vodka 2007”. Renginio organizatorius ir degustatorius nustebino pirmą kartą konkurse dalyvaujančios bendrovės sėkmė ir puiki jos gaminamos degtinės kokybė.

„United Vodka 2007” degustacija vyko pirmosiomis kovo mėnesio dienomis Briuselyje. Konkurso nugalėtojams medaliai bus įteikti gegužės mėnesį Kanuose vyksiančiame degtinės festivalyje.

„Konkurse buvo vertinama gėrimų kokybė ir apipavidalinimas. Mes ypač didžiuojamės, kad Kanuose „Ledo” degtinė bus apdovanota medaliu už nepriekaištingą kokybę. „Anykščių vynas” yra pirmasis šalies alkoholio gamintojas dalyvavęs šiame degustacijos konkurse ir iš karto sulaukęs sėkmės,” – sako bendrovės direktorius Marius Gudauskas.

Šiais metais konkurso „United Vodka” tarptautinė komisija, suburta iš geriausių Belgijos, Prancūzijos ir Rusijos degustatorių, vertino 10 šalių pagamintas degtines.

Prieš kelias savaites „Ledo” degtinė laimėjo bronzos medalį Maskvoje vykusioje parodoje „Prodexpo 2007”. Šiam stipriajam gėrimui taip pat atiteko ir specialus Rusijos žurnalistų prizas.

„Anykščių vynas” savo „Ledo” degtinę Lietuvos rinkai pristatė prieš daugiau nei penkerius metus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.