Humoro šventė „Juokis – 2007” keliauja į Ukmergę ir Prienus

Kovo 17 d., šeštadienį, 15 val. Ukmergės kultūros centre,
o kovo 18 d., sekmadienį, 15 val. Prienų kultūros centre
vyks 14-oji Lietuvos humoro šventė „Juokis – 2007”.
Naujas programas rodys geriausi šalies estrados teatrai ir humoro grupės. Koncertuose taip pat dalyvaus svečiai iš Vilniaus ir Kauno.
Ukmergėje tolimiausias svečias bus estrados teatras „Sprigtas” iš Alytaus. Šis kolektyvas, gyvuojantis jau šeštą dešimtmetį, rodys nuotaikingą muzikinę programą „Litai – litukai” (vad. Irena Abromavičienė). Smagų „Parodijų šou” pateiks „Juokyje” debiutuojantis „Šmirgelis” iš Švenčionių miesto kultūros centro (vad. Jolanta Paškevič). „Linksmosios našlės” iš Kėdainių r. Akademijos kultūros centro bandys surasti „Sveikame kūne – sveiką sielą” (vad. Aušrelė Sereikienė). O „Verpetas” iš Ukmergės r. Šventupės spėlios – „Myli -nemyli?” (vad. Birutė Gelumbeckienė).
Prienuose žiūrovai išvys net aštuonis kolektyvus. Estrados teatro „Vilties žibintas” iš Kaišiadorių (režisierė Irena Kazakevičienė, choreografė Margarita Rainienė) programoje „Meilės kibirkštys” dalyvaus per 20 atlikėjų – artistų, dainininkų ir šokėjų.
Dvi garsios humoro grupės atvyks iš Varėnos rajono. Tai „Spanguolė” iš Marcinkonių (vad. Rimutė Avižinienė ir Natalja Čeplikienė) bei „M T V ” iš Matuizų (vad. Irena Čeplikienė). Marcinkoniškiai programoje „Dingo” ieškos jaunikio, o matuiziškiai surengs „Optimizmo akciją PROPANAS”.
Du kolektyvai atstovaus ir Alytaus rajonui: „Vankiškių mergelės” iš Vankiškių (vad. Janina Paršeliūnienė) bandys perspėt – „Neturi parako – nešauk!”, o „Žuvinto pingvinai” iš Ąžuolinių (vad. Irena Pranckienė)programoje prisimins, kaip „Seniau būdavo&”.
Trečią dešimtmetį gyvuojančios „Šakės” iš Šakių savo personažus įkurdins „Laiptinėje” (vad. Laima Kajokaitė). Šventę pradės du jaunimo kolektyvai. „Jaunieji ūkininkai” iš Marijampolės profesinio rengimo centro (vad. Ona Mačiulienė) tikins, kad „Bus tvarka!”, o „Veržlė” (vad. Janina Gecevičičenė) iš Varėnos technologijos ir verslo mokyklos programoje „Vienišiai” ironiškai pažvelgs į nūdienos jaunuomenės problemas.
Ir Ukmergėje, ir Prienuose juoko bus ne tik daug (koncertas truks apie 3 valandas), bet ir įvairaus. Vieni kolektyvai ironiškai žvelgs į nūdienos politines bei socialines problemas, kiti pašieps amžinąsias žmogaus ydas ir silpnybes, treti dovanos linksmas pramogines programas. Žiūrovai išvys ne tik estrados, bet ir politikos „žvaigždes”. Kai kurie kolektyvai dalyvauja įvairių televizijų humoro laidose. Bet tai yra tik žaidimas, o dabar jūs galite pamatyti vientisas gero meninio lygio programas.
Koncertus paįvairins ir keturi žiuri nariai: rašytojas humoristas Jurgis Gimberis iš Kauno, estrados artistas Raimundas Jovaiša, humoristai Regimantas Kaškauskas bei Vaclovas Vičius iš Vilniaus.
Šventė „Juokis- 2007” kovo 24d. keliaus į Radviliškį, o kovo 25 d. – į Plungę

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.