Metų dvikova: „Dangus” prieš „Dangų 2”!

Šį šeštadienį, kovo 17 dieną, 20.30 val. „Forum Palace” scenoje ir „Tango TV” eteryje dainomis ir talentais susikaus pirmojo ir antrojo muzikos ir žvaigždžių realybės šou „Dangus” dalyviai.

Šlovės, pripažinimo ir sėkmės spinduliuose jau besimaudantys „dangiečiai” Vaidas, Augustė, Jonas, Natas ir Virgis stos prieš penkis „Dangaus 2” dalyvius, kurie dar tik stengiasi užkariauti žiūrovų simpatijas. Jų penketukas paaiškės Didžiosios perklausos metu.

Šį savaitgalį staigmena laukia ne tik finalo dalyvių, o ir fantomų – su antrojo „Dangaus” fantomu dvikovoje kausis etatinis pirmojo „Dangaus” fantomas Antanas, padovanojęs kelialapius namo ne vienam realybės šou talentui!

Po šios metų dvikovos, kurioje skambės populiariausios pirmojo realybės šou dainos, „Dangaus 2” dalyvių laukia kardinalūs pokyčiai, o kol kas „dangiečiai” dar gyvena sėkmingu praėjusio šeštadienio savaitės finalu.

Savaitės ir „Dangaus 2” lyderiu, kaip ir buvo galima tikėtis, tapo Liudas su savos kūrybos daina „Aš vėl jaučiu save”, antroje savaitės finalo vietoje po žiūrovų simpatijų ir atiduotų balsų liko Justinas, trečioje – daugiausiai komisijos, bet ne žiūrovų balų gavęs Soliaris, ketvirtas – Marius ir penktas – „Dangaus 2” naujokas Dainius. Jis Fantomo kovoje susikovė su naujoke Rūta, nugalėjo ją ir į „Dangaus 2” apartamentus sugrįžo su pirmaisiais 17 balų, kuriuos gabiam vaikinui finale skyrė komisija: dainininkė Gintarė Karaliūnaitė, prodiuseris ir dainų kūrėjas Dalius Pletniovas ir pati Fantomė Rūta.

„Dangiečių” balai ir užimamos vietos po šešių „Dangaus 2” finalų:

NR. DALYVIS BALAI

1 Liudas 186

2 Marius 164

3 Adelija 142

4 Justinas 132

5 Skirmantė 126

6 Soliaris 124

7 Raimonda 108

8 Živilė 92

9 Eglė 44

10 Dainius 17

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.