Ne tik gražios

Prieš savaitę kelios dešimtys gražuolių per finalinę atranką varžėsi dėl vietos LNK „Grožio mokykloje” ir galimybės tapti „Mis Lietuva 2007”

Iš Vilniuje ir Klaipėdoje jau vykusių pradinių atrankų finalinėje atrankoje į vieną vietą kandidatavo net 80 merginų. Tokio konkurso nėra regėjusi nė viena mokykla. LNK studijoje merginų laukė „Grožio mokyklos” atrankos komisija, kurioje dirbo mikrochirurgas Kęstutis Vitkus, TV laidų vedėjas Algis Ramanauskas, balerina Živilė Baikštytė, prodiuseris Audrius Giržadas, režisierė, „Editos kastingas” vadovė Edita Kabaraitė, dainininkė Rosita Čivilytė ir kiti. Komisijai pagelbėti dar atvyko prodiuseris Rolandas Skaisgirys, YVA lyderė Natalija Zvonkė ir verslininkas Povilas Velička.

32 merginos atėjo visapusiškai pasiruošusios. Vienos skaitė ištraukas iš savo romanų, eilėraščių, kitos atsinešė pačių tapytų paveikslų, dar kitos šoko ir dainavo.

Lietuvos čiuožimo čempionė Rūta Gajauskaitė studijoje be ledo ir pačiūžų sugebėjo parodyti dailiojo čiuožimo figūras. Kitos merginos šoko ir arabiškus šokius, ir salsą. Viena jauna krepšininkė demonstravo, kaip moka varyti kamuolį.

„Olialia” mergaitė Kristina prisipažino į šou atėjusi trenkusi durimis ir susipykusi su savo vaikinu, kuris prieštaravo jos norui dalyvauti šou. Tačiau prielankumą merginai demonstravo jos draugo mama – būtent ji atlydėjo sūnaus draugę į atranką”, – pasakojo projekto režisierė Edita Kabaraitė.

Atrankoje dalyvavo ne tik lietuvės, buvo ir totorių, ir lenkų, rusų, ir italų kraujo turinčių gražuolių. Tačiau vertinamas buvo ne tik grožis. R.Skaisgirys tikrino net istorijos žinias. Jis domėjosi, ar merginos žino, kada vyko Žalgirio mūšis. Paklaustas, kodėl to klausia, sakė, kad tik todėl, jog pats nežino.

Po visą dieną trukusios atrankos buvo paskelbtas finalinis keturioliktukas, kuris jau greitai įžengs į „Grožio mokyklos” patalpas. Dar šešias merginas komisija paliko kaip „rezervą” ir jas laiko paslaptyje.

„Man smagiausia, kad paneigėme stereotipą, jog dailios merginos nekalba. Kaip sakoma, graži, bet…” – džiaugėsi projekto vadovė Rūta Mikelkevičiūtė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.