J.Grišajevas sustojo, kad eitų toliau

Vienas iš geriausių Lietuvos kultūrizmo meistrų Julianas Grišajevas gruodžio mėnesį buvo operuotas Klaipėdos apskrities ligoninėje. Sudėtingą operaciją, trukusią net 3,5 valandos, atliko ortopedas – traumatologas Viktoras Jermolajevas.

Šiuo metu sveikstantis sportininkas papasakojo, kad visą praėjusį sezoną jis buvo priverstas praleisti dėl daugelio priežasčių, iš kurių viena – sunki kairiojo peties dvigalvio raumens (bicepso) trauma, patirta baigiantis 2005 metams.

Viena bėda – ne bėda. Trūko ir peties sausgyslė.

Dėl to, kad negali treniruotis visa jėga, J.Grišajevas kreipėsi į Airijos, kurioje nuolat gyvena jau trejus metus, medikus.

Nors šioje šalyje klaipėdiečiui būtų atlikta nemokama operacija, stipruolis patikėjo save žinomiems aukšto lygio Lietuvos medikams.

Nepaisydamas sunkios operacijos, žinomas kultūristas nusiteikęs optimistiškai ir kupinas entuziazmo tęsti karjerą.

Kaip sakė J.Grišajevas, jis net iš savo priverstinio poilsio nori išspausti naudos.

Viena iš jų – pasirašyta sutartis su sportinio maisto gamintoju, ji suteiks mūsų atletui naują impulsą sveikti, kuo greičiau grąžinti jėgas.

Nors apie tai, kad Julianas visiškai bus sveikas, dar anksti kalbėti, tačiau klaipėdietis tikisi, kad sezonui, kuris prasidės nuo rudens, sugebės pasiruošti.

Yra ir daugiau gerų poslinkių. Kaip sakė Julianas, be gilesnių anglų kalbos įgūdžių, jis dar taps oficialiu Amerikos privačių trenerių profesionalios asociacijos atstovu Airijoje.

Kai bus sutvarkyti ir įforminti dokumentai, Lietuvos stipruolis šioje valstybėje praktiškai egzaminuos norinčius dirbti fitneso srityje ir suteiks jiems atestaciją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.