D.Beckhamas ir J.Reyesas praleis atsakomąsias Čempionų lygos varžybas

Karališkojo Madrido „Real” klubo saugai Davidas Beckhamas (David Beckham) bei Jose Antonio Reyesas (Jose Antonio Reyes) praleis atsakomąsias UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes su Miuncheno „Bayern”. Pirmąjį mačą „Real” Ispanijoje laimėjo rezultatu 3-2.

Abu žaidėjai traumas patyrė lygiosiomis 1-1 pasibaigusiame mače Ispanijos čempionate su „Getafe”. J.Reyesas pirmojo kėlinio pabaigoje po susidūrimo su svečių vartininku Roberto Abbondanzieri susižeidė kairiojo kelio šoninius raiščius. Antrajame kėlinyje panašią traumą patyrė ir taipogi buvo pakeistas D.Beckhamas, susižeidęs dešiniojo kelio šoninius raščius.

„Real” jau patvirtino, jog D.Beckhamas ir atrodo, pakankamai rimtą traumą patyręs J.Reyesas praleis atsakomąsias Čempionų lygos varžybas su Miuncheno ekipa. J.Reyesas tikriausiai nežais kitą savaitgalį vyksiančiame mače Ispanijos čempionate su „Barcelona”.

„Abu žaidėjai be jokių abejonių praleis varžybas su Mincheno komanda”, – teigia „Real” vyr. treneris Fabio Capello. – „Vienas iš jų (Reyesas – red.) patyrė sunkią traumą, kito tauma lengvesnė. Pirmadienį (šiandien – red.) atliksime testus ir pažiūrėsime, ką jie sako.

Per varžybas su „Getafe” šiokias tokias traumas patyrė ir puolėjai Gonzalo Higuainas (Gonzalo Higuain) bei Ruudas Van Nistelrooy’us (Ruud Van Nistelrooy), tačiau greičiausiai jie rungtyniauti galės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.