25 turas: „Real” namuose neįveikė „Getafe”

Sekmadienį Ispanijos čempionato 25-ojo turo rungtynėse Madrido „Real” namuose nesugebėjo įveikti kitos miesto ekipos „Getafe” ir turėjo tenkintis lygiosiomis 1-1.

Svečiai dominavo rungtynių pradžioje ir pelnytai išsiveržė į priekį 38-ą minutę, kai pasižymėjo Danielis Gueiza, tačiau „Getafe” pirmavo labai trumpai, kadangi prieš pat pertrauką rezultatą nuo 11-os metrų žymos išlygino Ruudas van Nistelrooy`us.

Nors antrajame kėlinyje „Real” visiškai dominavo aikštėje, jiems nepavyko pralaužti „Getafe” gynybos ir turėjo tenkintis lygiosiomis. Po šių rungtynių Karališkasis klubas iš paskutinių penkių namų rungtynių yra laimėjęs tik vienerias.

Iki šiol paskutinę vietą Ispanijos čempionate užėmęs Taragonos „Gimnastic” sekmadienį svečiuose 2-0 įveikė kitą dėl išlikimo lygoje kovojantį klubą Bilbao „Athletic” ir pakilo į priešpaskutinę vietą.

„Athletic” situaciją dar labiau pablogino tai, kad įtikinamą pergalę namuose 3-1 prieš Valensijos „Levante” iškovojo septynioliktoje – paskutinėje, kurią užėmęs klubas išlieka lygoje – vietoje iki tol buvęs „Mallorca” klubas.

Kitose sekmadienio rungtynėse dėl kelialapių į Europos turnyrus kovojanti „Zaragoza” namuose 3-2 palaužė į paskutinę vietą nukritusį San Sebastiano „Real Sociedad” klubą.

Vilčių pakovoti dėl kelialapių į Europos turnyrus neprarandantys „Espanyol” namuose turėjo tenkintis lygiosiomis 1-1 su „Villarreal”, o turnyrinės lentelės kaimynai Santandero „Racing” minimaliu rezultatu iškovojo pergalę prieš Pamplonos „Osasuna”.

Atsigavimo ženklus rodantis Sevilijos „Betis” La Korunijoje iškovojo minimalią pergalę prieš vietos „Deportivo”, o paskutinėse turo rungtynėse pergalę kiek netikėtai šventė Huelvos „Recreativo”, namuose 1-0 įveikęs Madrido „Atletico” futbolininkus. Vienintelį rungtynių įvartį jau dešimtą minutę nuo 11 metrų žymos įmušė prancūzas Florentas Sinama-Pongolle. Tiesa, po penkių minučių tas pats žaidėjas neišnaudojo galimybės padvigubinti rezultatą, kai nerealizavo kito vienuolikos metrų baudinio.

Statistika

Madrido „Real” 1 – 1 Madrido „Getafe”

38` [0 – 1] Daniel Gueiza

45` [1 – 1] Ruud van Nistelrooy (11 m.)

Bilbao „Athletic” 0 – 2 Taragonos „Gimnastic”

37` [0 – 1] Javier Garcia Portillo

72` [0 – 2] Antonio Pinilla

54` iš aikštės pašalintas Carlos Merino („Gimnastic”)

La Korunijos „Deportivo” 0 – 1 Sevilijos „Betis”

80` [0 – 1] Fernando

Santandero „Racing” 1 – 0 Pamplonos „Osasuna”

79` [1 – 0] Juanjo

Barselonos „Espanyol” 1 – 1 „Villarreal”

29` [1 – 0] Raul Tamudo

54` [1 – 1] Diego Forlan

„Mallorca” 3 – 1 Valensijos „Levante”

48` [1 – 0] Bosko Jankovic

51` [2 – 0] Victor

74` [2 – 1] Olivier Kapo

90` [3 – 1] Juan Arango

„Zaragoza” 3 – 2 San Sebastiano „Real Sociedad”

17` [0 – 1] German Herrera

53` [1 – 1] Pablo Aimar

75` [2 – 1] Diego Milito (11 m.)

82` [3 – 1] Ewerthon

90` [3 – 2] Diaz De Cerio

Huelvos „Recreativo” 1 – 0 Madrido „Atletico”

10` [1 – 0] Florent Sinama-Pongolle (11 m.)

90` iš aikštės pašalintas Costinha („Atletico”)

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.