Moterų paslaptis – santykiai pagal tvarkaraštį

Pažintys, išsiskyrimai, meilės prisipažinimai ir barniai dažniausiai mus užklumpa nepasiruošusius, verčia džiaugtis ir išgyventi.

Ilgai lauktas susitikimas gali virsti išsiskyrimu, o nepastebimas gerbėjas – pasakos princu… Tačiau jausmų stichija tik iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip stichija. Iš tikrųjų ji paklūsta tam tikriems dėsniams, pavyzdžiui, priklauso nuo vienos ar kitos savaitės dienos energijos.

Pirmadienis – ne pati geriausia diena santykiams aiškintis. Tądien greitai įsižeidžiate ir galite pravirkti dėl niekų. Pirmadienį smulkmenos gali virsti neišsprendžiamomis problemomis, o audringa fantazija privers sugalvoti tai, ko iš tikrųjų nėra. Emocijos gali užlieti ne tik jus, bet ir jūsų vaikiną. Stipriosios lyties atstovai pirmadieniais ne visada elgiasi vyriškai, būna kaprizingi ir lengvabūdiški.

Pirmadienį neverta planuoti bendrų pasirodymų visuomenėje, linksmų pramogų – vargu ar jos pavyks. Maža to, žmonėms matant galite tiesiog rimtai susipykti. Kur kas geriau laiką leisti namuose. Galbūt norite ištekėti, planuojate turėti vaikų, tačiau nereikėtų apie tai prabilti tiesiai. Pirmadienį geriau nebūti įkyriai, šnekėti užuominomis. Galite pasikviesti gerbėją į namus, supažindinti su tėvais. Šeimos nuotraukų albumo žiūrėjimas sustiprins jūsų santykius, o jūsų pagaminta gardi vakarienė jūsų išrinktajam gali įpiršti mintį apie laimingą bendrą gyvenimą.

Antradienis – tą dieną nereikėtų aptarinėti jūsų santykių problemų. Galite pasakyti tai, ko vėliau gailėsitės. Elgsitės išmintingai, jeigu antradienį nieko nereikalausite, leisite pasireikšti vaikinui. Šiandien jis jaučiasi „savo rogėse”, yra ryžtingas ir pasitiki savimi. Sumaniai jam pritardama sustiprinsite santykius.

Skatinkite jo iniciatyvą, pritarkite planams, net jeigu teks keliauti į stadioną ir sirgti už jo mėgstamą komandą. Jūs gerai praleisite laiką, jeigu rinksitės aktyvų poilsį: sportuosite, nueisite į baseiną ar treniruoklių salę. Nereikėtų demonstruoti savo šeimyniškų polinkių – antradienį kelias į vyro širdį per skrandį neina… Nepamirškite, kad tą savaitės dieną gali kilti konfliktų: neprovokuokite savo vyriškio pavydo ir įtarimų.

Trečiadienis – tą dieną neakcentuokite emocijų, viską vertinkite ramiai ir su humoru. Romantiškas pasimatymas bus sėkmingesnis, jeigu būsite ne vieni, bet linksminsitės su kompanija. Galite supažindinti savo vaikiną su draugais, bičiuliais ir kolegomis.

Nesirūpinkite, kad jis gali atkreipti dėmesį į jūsų simpatišką draugę: trečiadienį užsimezgusios pažintys dažniausiai būna draugiškos, neerotinio pobūdžio.

Ši diena tinka naujiems įspūdžiams. Ilgai prisiminsite, kaip ėjote į kiną. Vaikiną maloniai nustebinsite, jeigu kalbėsite ne įprastomis buities ar darbo temomis, bet papasakosite apie patikusias knygas ir filmus. Trečiadienį galite rašyti ir siųsti romantiškus atvirukus. Išrinktajam didelį įspūdį paliks meilės prisipažinimas žinute arba telefonu.

Ketvirtadienis – puiki diena naujiems susitikimams. Ketvirtadienį užsimezgusi romantiška pažintis gali virsti tvirtais santykiais ir netgi sėkminga santuoka. Likimas jus gali suvesti su turtingu arba įtakingu gerbėju, aukštesnio socialinio sluoksnio žmogumi. Tą dieną palankų dėmesį į jus gali atkreipti viršininkas. Ketvirtadienį prasidėjęs tarnybinis romanas gali pagerinti jūsų pozicijas kolektyve.

Ketvirtadienį palanku sudaryti vedybų kontraktą, paduoti pareiškimą metrikacijos skyriui, rengtis vestuvėms (apsipirkti, siųsti kvietimus). Jeigu iki vestuvių dar toli, jūs tik pradėjote draugauti, šie susitikimai taps nepamirštami, jeigu ketvirtadienį vyksite į pristatymą, parodos, festivalio atidarymą arba laiką praleisite kitame didingame renginyje.

Penktadienis – meilės, harmonijos ir grožio diena, kai galite nuoširdžiai parodyti savo jausmus. Tikriausiai jums patiks, kaip jie bus sutikti. Tai jūsų įgeidžių, norų diena bei geriausia savaitės diena romantiškiems susitikimams. Išorinis patrauklumas tądien gali daryti stebuklus: išgirsite komplimentų, meilės prisipažinimų ir net rankos bei širdies pasiūlymą. Žodžiu, būkite pasirengusi malonioms staigmenoms.

Būtent penktadienį dažniausiai įsimylima iš pirmo žvilgsnio, prasideda gražūs romanai. Bet tai – taikių, ramių jausmų diena. Net jeigu esate linkusi į jūsų santykius šliūkštelėti žibalo, nesiimkite provokacijų. Nereikia kaitinti vyro emocijų pavydu, suteikti progą abejoti jumis. Tą dieną partneriui turite parodyti, kad jums reikia patikimų santykių, o ne meilės intrigos.

Šeštadienis – kad ir kaip keista, tą dieną nereikėtų eiti į pasimatymus. Jūsų emocinė būsena ir draugo nuotaika gali būti toli gražu nelyriška. Galite pradėti kritikuoti vienas kito poelgius ir žodžius, suabejoti jausmų nuoširdumu, kelti per didelius reikalavimus.

Jeigu vis dėlto norite susitikti, geriau planuokite ne pramogas, bet kokius nors bendrus darbus. Paprašykite, kad draugas padėtų sutvarkyti buitinę techniką arba automobilį, pagelbėtų namų ruošos darbuose. Jeigu papasakosite apie darbe kilusias bėdas, galite tikėtis gero patarimo. Tačiau, prašydamos draugo pagalbos ir patarimo, neperlenkite lazdos – nesiskųskite likimu, leiskite jam suprasti, kad ir pati mokate įveikti sunkumus.

Sekmadienis – šią dieną jausmai džiugūs ir atviri. Ji puikiai tinka linksmam poilsiui, pramogoms. Jokiu būdu nesėdėkite namie. Net jeigu puikiai gaminate, nereikia vaikino sodinti prie pietų stalo – geriau leiskite jam pakviesti jus į restoraną.

Puikiai pasižmonėsite, nes ir jis, ir jūs tą dieną norite „pasirodyti”. Surenkite sau tikrą šventę – nueikite į poilsio parką, teatrą, cirką, vandens parką. Jūsų vaikinas šiandien dosnus, kilniaširdis ir padarys viską, kad jus pradžiugintų. O jūs pademonstruosite visą savo žavesį.

Mėgaukitės gyvenimu, sublizgėkite draugų būtyje. Sekmadienis – ne pavydo diena. Jeigu kiti vyrai atkreips dėmesį į jus, jūsų santykiams tai nepakenks.

Priešingai, savo išrinktajam parodysite, kokia esate vertybė, todėl jis pasistengs visam laikui užkariauti jūsų širdį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.