Eurovizijos konkurse Lietuvą atstovaus grupė „4FUN”

Šį šeštadienį, nacionalinio atrankos turo finale, daugiausia balsų surinko grupė 4FUN, už kurią balsavo 23 tūkst. 888 žiūrovai ir iškovojusi teisę atstovauti Lietuvai Helsinkyje vyksiančiame dainų konkurse, antrą vietą užėmė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, surinkusi 20 tūkst. 133 balsus, trečią – Aistė Pilvelytė su 10 tūkst. 155 balsais.

Užkopti į aukščiausią „Eurovizijos” lygą „4Fun” pavyko trečiojo mėnesio trečią dieną iš trečiojo karto. Jau šeštus metus gyvuojanti grupė Lietuvos „Eurovizijoje” dalyvavo ir 2005-aisiais bei 2006-aisiais.

„4Fun” su daina „Love or Leave” surinko 23 tūkst. 888 žiūrovų balsus, antroje vietoje – Rūta Ščiogolevaitė („If I Ever Make You Cry”) su 20 tūkst. 133 balsais, trečioje – Aistė Pilvelytė („Emotional Crisis”), surinkusi 10 tūkst. 155 balsus. Antroji Rūtos vieta daugeliui buvo netikėta, nes pirmajame finale, įveikusi dešimt atlikėjų, ji užtikrintai pirmavo. Manoma, kad už „4Fun” didžiajame finale galėjo balsuoti daugelio į didįjį trejetą nepatekusių atlikėjų gerbėjai.
Į didįjį finalą nepateko „Saulės kliošas”, „Sweetness Theory”, „Slapjack”, „Dovė & Gerda”, „Mini-Me”, „Natas”, „Ashtrey” ir Augustė.

Nacionaliniame „Eurovizijos” finale pasirodė ir penki užsienio šalių atstovai – būsimi „4 Fun” konkurentai didžiojoje „Eurovizijoje”. Tai Baltarusijos atstovas Dmitrij Koldun, latviai „Bonaparti LV”, Maltos atstovė Olivia Lewis, lenkai „The Jet Set” ir norvegė Guri Schanke. Interneto puslapio eurovizija.lt lankytojai daugiausia simpatijų atidavė Baltarusijos atstovui – už jį balsavo 703 internautai (48 %) , antroje vietoje esančius latvius palaikė 407 (28 %) svetainės lankytojai, norvegė surinko 146 (10%) balsus, lenkai –135 (9%). Mažiausiai lietuvių internautams patiko maltietė – už ją tebalsavo 82 (6%) eurovizija.lt lankytojai.

LT United” Lietuvos trispalvę perdavė grupei „4Fun”. Visi nacionalinio „Eurovizijos” finalo balsavimo duomenys – portale www.eurovizija.lt .

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

10 atsiliepimų į "Eurovizijos konkurse Lietuvą atstovaus grupė „4FUN”"

  1. Asaka

    kazkoks kosmaras… su tokia daina ne i eurovizija, o i pakasynas. laidotuviu teatras… laidosim gera LT UNITED uzkariauta vieta 😥

  2. filosofija

    o as manau, kad daina labai gera ir tas seseliu teatras puikus 😀 🙄

  3. AUGA

    KOSMARAS! LIETUVAI PASKUTINE VIETA GARANTUOTAI !
    KAZKOKIA KUOSA ISRINKO DURNE KAUSE DEBILE IR T.T.

  4. Augeboo

    tai jau tikrai asaka kazkokias laidotuves an scenos daro… 🙁 tai gerai kad da lavono neatsinesa 😀

  5. As zinau...

    Visai nebloga daina… Siaip jau geriausia is visu kurios siemet dalyvavo. Bent jau uz Sciogolevaite, tai tikrai geriau 😉 Ir nevarykit cia bile ko…

  6. ilgaplaukė

    nesamone kazkokia…!!!! siemet tikrai paskutiniai liksim

  7. .......

    tikrai nesamone 👿 su for fun daina mus visi pirstais uzbadys,net nebelieka ko tiketis jog auksta vieta uzimsim,tip top paskutine,,,butu Ashtrei isrinke,tada butumem sauniai pasirode!!! ir nesuprantu kaip taip lietuviai nesupranta muzikos ir uz tokius… balsavo…geda tik padarys mums!!

  8. realybe

    kas uzims paskutine vieta jau aisku — LIETUVA 🙁

  9. 4444

    Lietuva užims 1 vietą… nuo galo. 😉

  10. Rimas

    Būtų gerai,kad konkurse atskirai dalyvautų pirmos,antros ir trečios vietų laimėtojai.Pilvelytės – stiprus balsas. O tie 4 fuflo įspūdžio nedaro.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.