Vilniuje laikinai keičiasi eismo organizavimas Ukmergės gatvėje ties sankryža su P. Žadeikos gatve

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad dėl Ukmergės ir P. Žadeikos gatvių rekonstrukcijos kovo 3–gruodžio 31 dienomis keisis transporto eismo organizavimas Ukmergės gatvėje ties sankryža su P. Žadeikos gatve. Važiuojant nuo miesto centro, eismas bus nukreiptas Ateities ir S. Nėries gatvėmis, važiuojant į centrą – P. Žadeikos, Pašilaičių, J. Baltrušaičio gatvėmis.

Dėl eismo ribojimo minėtu laikotarpiu keisis keleto autobusų ir maršrutinių taksi maršrutų trasos.

71 maršruto „Salininkai–Santariškės” ir 62 maršruto „Stotis–Tarandė” maršrutiniai taksi bei 5 maršruto „Saulėtekis–Antakalnio g.–Tuskulėnų g.–Pašilaičiai”, 6 maršruto „Vilkpėdė–Centras–Fabijoniškės”, 24 maršruto „Žemieji Paneriai–Ukmergės g.–Fabijoniškės”, 52 maršruto „Šeškinė–Bukiškės” autobusai, važiuojantys iš centro link Ukmergės, prieš degalinę „Statoil” bus nukreipiami naujai įrengtu laikino apvažiavimo keliu ir P. Žadeikos gatve, toliau – senąja trasa.

Link centro važiuojantys 71 maršruto „Santariškės–Salininkai” ir 62 maršruto „Tarandė–Stotis” maršrutiniai taksi bei 5 maršruto „Pašilaičiai–Tuskulėnų g.–Antakalnio g.–Saulėtekis”, 6 maršruto „Fabijoniškės–Centras– Vilkpėdė”, 24 maršruto „Fabijoniškės–Ukmergės g.–Žemieji Paneriai”, 52 maršruto „Bukiškės–Šeškinė” autobusai nuo Ukmergės ir P. Žadeikos gatvių sankryžos bus nukreipiami P. Žadeikos, Pašilaičių ir J. Baltrušaičio gatvėmis, toliau – senąja trasa.

Vykdomi Ukmergės ir P. Žadeikos gatvių rekonstrukcijos darbai yra sostinėje įgyvendinamo stambaus transporto infrastruktūros projekto – Laisvės prospekto, Ukmergės ir Ateities gatvių sankryžos rekonstrukcijos dalis. Įgyvendinus šį projektą, padidės sankryžos pralaidumas, bus optimaliau paskirstomi transporto srautai, pagerės susisiekimas tarp Pašilaičių, Fabijoniškių ir Baltupių rajonų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

2 atsiliepimai į "Vilniuje laikinai keičiasi eismo organizavimas Ukmergės gatvėje ties sankryža su P. Žadeikos gatve"

  1. mrecka

    Aciu, uz pranesima
    💡

  2. Nikas

    Sveiki,
    Norėčiau sužinoti, kas taip tragiškai organizuoja eismą Vilniuje. Ir būtent sužinoti koks begalvis sureguliavo šviesoforus rekonstruojamoje Ukmergės g. sankryžoje. Tai tiesiog tyčiojimasis iš miestiečių (o gal visiškas neišmanymas). Jei dar turite proto ir gėdos, pertvarkykite PRAŠAU šviesoforus.
    Miestietis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.