Atidarytas „Atlanto“ futbolininkų viešbutis

Vakar buvo atidarytas ir pristatytas Miesto centrinio stadiono teritorijoje šiuolaikiškai restauruotas „Atlanto” viešbutis.

Atidarymo ceremonija prasidėjo kunigo pašventinimu ir „Atlanto” klubo prezidento Vacio Lekevičiaus įžanginiu žodžiu.

„Pagaliau sportininkai turės savo kampelį. Dabar čia galėsime visi susirinkti po kiekvienų varžybų ir studijuoti rungtynių vaizdo medžiagas”, – džiaugėsi V.Lekevičius.

Anot jo, dabar sportininkams sudarytos idealios sąlygos. „Sutvarkytos sportininkų reabilitacinės patalpos, įrengta vėdinimo ir šildymo sistema, pirtis, baseinukas, treniruoklių salė”, – teigė daugelį metų Klaipėdos ekipai vadovaujantis futbolo specialistas.

Ketvirtajame aukšte įrengta konferencijų salė, kurios sienos išpuoštos futbolo tematika: nuotraukomis ir trofėjais.

Visomis šiomis paslaugomis galės naudotis ne tik „Atlanto” ar į Klaipėdą atvykę futbolininkai, bet ir visi piliečiai.

„Jau kurį laiką viešbutyje gyvena keli „Atlanto” futbolininkai. Viešbutis ypač praverčia, kai komandoje žaidžia legionieriai. Klubas sutaupys lėšų nebenuomodamas futbolininkams butų, už kuriuos reikėdavo brangiai mokėti”, – teigė Atlanto” komandos prezidentas.

„Šio sezono mūsų komanda labai jauna ir draugiška. Džiaugiuosi, kad futbolininkai taip pat nemažai prisidėjo prie viešbučio darbų. Kiek buvo įmanoma, patys pirkome statybines medžiagas, net savo rankomis dažėme kai kurias sienas”, – atviravo V.Lekevičius.

Priminsime, kad praėjusių metų vasarą po ilgų R. Jonaičio derybų su šio pastato savininku Kaziu Pauliku viešbutis buvo nupirktas už 2 mln. 150 tūkst. litų.

Kaip prisipažino V. Lekevičius, į šį namą akys krypo nuo senų laikų.

Anksčiau už „Nesės” viešbutį ir šiame pastate esantį barą savininkas norėjo gerokai daugiau, tačiau nepatraukli miesto svečiams vieta (šalia uostas, iškilusios cisternos, nuošali miesto vieta) privertė sumažinti kainą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.