TV3 laidoje „Pagal mamą” – grupės „Raketa” narys Grigas

Antradienį, kovo 6 dieną, 19.10 val. į netradicinius pasimatymus TV3 laidoje „Pagal mamą” išsiruošęs klaipėdietis, grupės „Raketa” narys Grigas turės net du tikslus. Ir susirasti merginą nebus pagrindinis.

„Labai bijau merginų mamyčių, todėl laidoje noriu šios baimės atsikratyti. Kai susipažįstu su kokia panele, tai susitikimo su jos mama vengiu kaip velnias kryžiaus. Man vis atrodo, kad ji, žiūrėdama į mane, galvoja: „Čia tas sukčius, kuris tvirkina mano mergaitę”, nors taip gal ir nebūna, o gal ir būna…”, – demonišku juoku nusijuokia Grigas.

Susitikęs su pirmąja mama, Dalia, ir pasiūlęs jai išmokti lieti tikro vaško žvakes, Grigas netrukus prisipažino: „Vos ją pamačiau iš karto pulsas padažnėjo, nes tai ji – MAMA!”

Antrąją mamą, Gražiną, pakvietęs pasidairyti po Klaipėdos kalvystės muziejų, vaikinas buvo atviras: „Su viena mergina draugavau net ketverius metus, bet susitikimo su jos mama vengiau kaip įmanydamas. Ir galiausiai su ja susitikau, kai su ta mergina jau stovėjome ant išsiskyrimo slenksčio”.

Trečioji mama, Liuda, bandžiusi apdirbti gintarą, pamačiusi Grigą, taip pat susijaudino: „Jis – žinomas žmogus, kaip dabar mėgstama sakyti – žvaigždė, pajutau didelę atsakomybę, kalbėdama su juo”.

Kaip Grigui sekėsi įveikti mamų baimę ir ar pavyks jam susirasti merginą, žiūrovai pamatys jau netrukus.

Grigas – jau ketvirtas garsus Lietuvos šou menas, panelės ieškojęs laidoje „Pagal mamą”. Nuotykius su mamomis jau išbandė grupės „Saulės kliošas” idėjinis vadas Laurynas Šarkinas, dainininkas Stano ir TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” dalyvis Jonas Čepulis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

2 atsiliepimai į "TV3 laidoje „Pagal mamą” – grupės „Raketa” narys Grigas"

  1. saulyte

    cool 🙂 😀

  2. bezdzione

    taj gerai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.