Džiaugiasi susibūrę į svajonių grupę

Atlikėjas Amberlife pirmą kartą įsileido žurnalistus į savo naują studiją, kurioje repetuoja jau kelis mėnesius. Šį kartą nusprendėme pakalbinti ne tik patį dainininką, bet ir kartu su juo grojančius muzikantus.

Atėjus į studiją, į akis krenta chaotiška netvarka, kur tarp laidų ir instrumentų nematyti kelio, tačiau patys muzikantai teigia, kad viskas čia turi savo vietą.

Kaip sako pats Amberlife, jis nėra grupės lyderis, nes šioje kompanijoje kiekvienas turi savo vaidmenis, o pati grupė yra šeima.

„Mes nesame paprasti draugai ar tik grupės nariai, mes – šeima”, – sako jis. Šiuo metu grupėje groja trys muzikantai: būgnininkas Valentinas, bosistas Paulius ir gitaristas Saulius.

„Amberlife” – jau grupė

Paklausti, kaip atsidūrė grupe tapusiame „Amberlife” kolektyve, muzikantai atskleidė, kad į grupę atėjo skirtingais keliais.

Paulius: „Grupėje „Amberlife” vyko bosistų kaita. Kadangi su Edgaru (E.Lubys – „Amberlife” lyderis – Aut. past.) buvome seni pažįstami, jis mane pasikvietė ir panašu, kad įstrigau čia”.

Saulius: „Grupėje esu beveik nuo pat jos atsiradimo pradžios. Su Edgaru mokėmės vienoje mokykloje, grojome mokyklos saviveiklos renginiuose.”

Edgaras: „Apie Valentiną norėčiau papasakoti aš. Mes su juo esame trečios ar ketvirtos eilės pusbroliai, todėl nieko nuostabaus, kad, eilinį kartą dingus mūsų būgnininkui, pasirinkome Valių. Būgnininkai yra didžiausia mūsų bėda, nes Valius jau yra koks ketvirtas, bet, tikiuosi, paskutinis.

Visi trys vaikinai, be grojimo grupėje „Amberlife”, turi ir šalutinių užsiėmimų. Paulius dirba muzikos prekių parduotuvėje bei studijuoja Džiazo katedroje, Saulius ką tik baigė istorijos bakalauro studijas Klaipėdos universitete, o Valius studijuoja Menų fakultete.”

Edgaras – grupės „vinis”

Paklausti, kaip jie apibūdintų kitus grupės narius, vaikinai ilgai negalvojo.

Kalbėdami apie Edgarą vaikinai sutarė, kad tai nuotaikų žmogus. Paulius sako, kad „Amberio” nuotaikos keičiasi taip staigiai ir taip radikaliai, kad kartais nespėja jų pagauti. Pasak Valiaus, Edgaras yra aštrus žmogus ir, kas be ko, grupės „vinis”.

Paprašyti apibūdinti Saulių, muzikantai gana ilgai galvojo ir vieningai nutarė, kad jis yra žmogus kokonas.

„Jis sudėtinga ir gili asmenybė, sunku ką nors iš jo išpešti, jei jis nenori sakyti, tačiau jis mūsų grupėje yra atsakingas už vitamino C gamybą”, – pasakojo Paulius.

Pasak muzikantų, Paulius yra grupės „tėtė”.

„Tai pats nenuodingiausias skorpionas, kokį tik pažįstu”, – teigė Edgaras. „Kartais velniškai nervina, kai jis būna susimąstęs, tuomet su juo neįmanoma susišnekėti, tačiau jis yra tipiškas bosistas – lėtas, ramus ir geras”-, pasakoja vaikinai.

Stengdamiesi apibūdinti Valentą vaikinai juokavo, kad šis jaunas būgnininkas įnešė energijos į jų senių kompaniją. Edgaras sako, kad Valentinas tiesiog „taškosi į šonus”, ir tai teigiamai veikia grupę.

Kivirčai – dėl muzikos

Paklausti apie tarpusavio pykčius muzikantai teigė, kad nėra namų be dūmų, todėl nenuostabu, kad ir jie kartais susikivirčija, tačiau dažniausiai tai būna susiję su muzika.

„Kol kas dažniausiai apsižodžiuoja Paulius ir Valius, nes tarp jų didelis amžiaus skirtumas, tačiau mes esame jau apsitrynę. Kartais juokaujame, kad jei koncertuojant mums skirtų keturis kambarius, vis tiek susigrūstume į du”, – pasakojo Edgaras.

„Amberis” teigia, kad prie kūrybinio proceso prisideda visi.

Nukreipus kalbą apie asmeninį gyvenimą vaikinai išliko paslaptingi.

Edgaras: „Visi nuolatos klausinėja apie mano ir Vikos (V.Perminaitė – grupės „Mango” narė – Aut. past.) santykius. Dar kartą sakau, kad tai nėra reklaminis triukas. Aš ir Vika esame kartu, o tai svarbiausia.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.