A. Rimiškis pavasarį pasitiks Žemaitijoje

Pirmosiomis pavasario dienomis atlikėjas Andrius Rimiškis vainikuos savo solinių koncertų turą „Gyvenimo meilė” pasirodymais Žemaitijoje, kurioje turi ypač daug gerbėjų, o po to įniks į naujojo repertuaro ir albumo kūrimą.

Kovo 1-ąją Andrius koncertuos Skuode. Pernai, pirmųjų gastrolių, į kurias vyko drauge su grupe „Mango”, metu tuometinis debiutantas būtent šiame mieste sulaukė didžiulio publikos dėmesio ir surengė du anšlago sulaukusius koncertus. Kovo 2-ąją Andrius keliaus Šilutėn, 3-ąją – koncertuos Kelmėje, 13-ąją – Kretingoje, o 14-ąją – Naujojoje Akmenėje.

Iš viso per pirmąsias savo solines gastroles, kurios su pertraukomis truko apie pusę metų, dainininkas bus surengęs apie 40 koncertų visuose Lietuvos kampeliuose. Netrukus radijo stotis pasieks trečiasis singlas, pristatantis antrąjį Andriaus albumą „Gyvenimo meilė”.

Ramus optimistas Andrius neslepia – jis jaučiasi įgyjantis vis daugiau sceninės patirties, tačiau noras toliau eiti muzikinio tobulėjimo keliu kirbėte kirba. Andrius su prodiuseriais jau ėmėsi naujojo albumo, kuris planuojamas išleisti ateinantį rudenį, kūrimo.

Be to, šiuo metu atlikėjas rutulioja kiek kitokią nei iki šiol koncertų koncepciją: planuojama, kad scenoje jam talkins nebe šokėjos, o muzikantų komanda. Vaikinas ir pats tobulina savo, kaip akordeonisto bei gitaristo, įgūdžius.

Naujos dainos tik pradedamos kurti. Jose neplanuojama atsisakyti Andriaus mėgstamos patriotiškos stilistikos, klasikinių žmogiškų vertybių ir kitų dainininkui artimų temų. Smagiu štrichu turėtų tapti kariška dainų ir įvaizdžio stilistika. Beje, esama minčių naujojoje programoje suteikti šviežio skambesio ir daugiau spalvų lietuviškoms prieškario laikų dainoms.

Paskutiniu turo akordu tapsiančių koncertų Žemaitijos miesteliuose pradžia – 18 val. Turintiems „Olialia Gold” nuolaidų kortelė įėjimas – nemokamas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.