Seimo nariai dar lūkuriuoja

K.Starkevičius ir S.Girdauskas Kauno taryboje gali ir nepasirodyti

Į Kauno miesto Tarybą pateko du Seimo nariai – konservatorius Kazys Starkevičius ir Darbo partijos atstovas Saulius Girdauskas. Pirmasis pareiškė, kad dirbs Kauno taryboje tik tapęs meru, o antrasis apsispręs gavęs tikslius rinkimų rezultatus.

K.Starkevičius vakar teigė, kad Tarybos nariu liks tik vieninteliu atveju. „Atsisakysiu Seimo nario mandato tik tokiu atveju, jeigu tapsiu Kauno meru. Tikiu, kad taip ir bus”, – sakė politikas.

K.Starkevičius priminė, kad jau yra buvęs Kauno apskrities viršininku, Kauno mero pavaduotoju. „Dėl susiklosčiusių aplinkybių turėjau palikti Kauną, tačiau norėčiau čia vėl dirbti”, – sakė politikas.

Nepatvirtintais duomenimis, K.Starkevičius po reitingavimo liko antroje rinkimų sąrašo vietoje. Pirmas sąraše – Andrius Kupčinskas.

Darbo partijos Kauno skyriaus vadovas Saulius Girdauskas sakė negalįs apsispręsti, kol nežino reitingavimo rezultatų.

„Kol kas neturime net neoficialių rezultatų. Po reitingavimo paaiškės, ar aš patenku į Tarybą. Jeigu pateksiu, tada turėsiu priimti sprendimą. Jis priklausys ir nuo to, kaip dėliosis koalicijų sudarymas. Kol neprasidėjo derybos, gali būti įvairių svarstymų. Tačiau reikia sužinoti, kurie mūsų kandidatai pateko į Tarybą, tada sudaryti derybų grupę”, – sakė S.Girdauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.