Dirbti padeda ir klientai

Interneto ryšį tiekiančios bendrovės „Telelanas” direktorius Romas Tamašauskas – Klaipėdoje dar naujakurys. Prieš pusantrų metų iš Šiaulių į uostamiestį jį atviliojo darbas.

Dar tik trejų metų sulaukusi bendrovė „Telelanas” priklauso kelių telekomunikacijos bendrovių grupei, teikiančiai paslaugas visuose didžiuosiuose šalies miestuose. Klaipėdoje bendrovė interneto ryšį optiniais tinklais netrukus tieks visai pietinei miesto daliai – iki Sausio 15-osios gatvės. „Taigi jau būsim aprėpę pusę miesto”, – pasiektais rezultatais džiaugėsi R. Tamašauskas.

Jis sako, kad vadovo tikslas atitinka bendrovės tikslą. „Dabar siekiame, kad įmonės tiekiamo interneto tinklai išraizgytų kuo platesnę teritoriją. Naudodami naujas technologijas, stengiamės ne tik neatsilikti nuo konkurentų, bet ir juos pralenkti. Mums svarbu teikti itin kokybišką ir greitą interneto ryšį, tam ir tiesiame optines ryšio linijas. Tai, žinoma, brangi paslauga, tačiau ir labiausiai pralaidi bei patikima”, – aiškino bendrovės direktorius.

Pasak jo, įmonės tikslas pasiekiamas tik tada, kai jos klientai būna patenkinti teikiama paslauga. Svarbu, kad kilus klausimams žmonės galėtų konsultuotis su bendrovės specialistais. R.Tamašauskas sakė, kad todėl bendrovė perkelta į naujas patalpas, kuriose ir klientams maloniau lankytis, ir kolektyvui dirbti.

Dabar bendrovėje dirba penkiolika žmonių. Pasak vadovo, tai – labai vieningi darbuotojai.

„Reikia, kad visas kolektyvas dirbtų kartu. Kad tai būtų komanda, kuri kartu pasiekia geriausių rezultatų. Kad tai būtų žmonių grupė, kurią sieja bendras tikslas, bendri uždaviniai”, – pabrėžė direktorius.

Pasak jo, vadovas turi dirbti tam, kad kiekvienas komandos narys atsiduotų darbui ir galėtų didžiuotis, kad dirba būtent šioje bendrovėje. „Pirmučiausia – pats vadovas, kad ir kaip stengtųsi, niekaip negalės sėkmingai užtikrinti bendrovės veiklos. Todėl itin svarbu, kad kiekvienas darbuotojas jaustųsi svarbus ir reikalingas”, – tvirtino R.Tamašauskas.

Pasak jo, bendrovės darbuotojai dirbti stengiasi ne tik dėl piniginio atlygio. Darbas – jiems įdomus užsiėmimas. „Mūsų veikla nemonotoniška, kasdien vis kitokia, nes bendraujame su įvairiais klientais. Be to, žmonės, kurie čia dirba, yra jauni. Jie patys nori ir stengiasi dirbti”, – teigė R.Tamašauskas.

Nors ir džiaugiasi bendrovės pasiektais rezultatais, vadovas pripažįsta susiduriantis ir su įvairiais trukdžiais. Labiausiai, pasak jo, darbą sunkina tai, kad šviesolaidžiai tiesiami po žeme. Todėl bendrovei tenka naudotis kitų įmonių infrastruktūra. O tai, anot R.Tamašausko, dažnai sukelia įvairių rūpesčių.

Problemų kyla ir optinius kabelius įvedant į namą. „Būna atvejų, kai kuris nors iš namo bendrijos narių prieštarauja dar vieno interneto tiekėjo laidų įvedimui name”, – teigė bendrovės direktorius. Tačiau jis džiaugėsi, kad tokius žmones pakeisti savo nuomonę įkalba kiti bendrovės paslaugomis patenkinti namo gyventojai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.