Karštus vėjus į Lietuvą atneša seksualus ir provokuojantis TV3 serialas „Šiaurės pakrantė”

Kovo 5 dieną, pirmadienį, 22.00 val. kultinį serialą „Nusivylusios namų šeimininkės” TV3 eteryje pakeis seksualus ir provokuojantis JAV serialas „Šiaurės pakrantė” (North Shore). Jis ypač turėtų patikti tiems, kurie laukia karštų vėjų, pramoginės vasaros ir svajoja apie atostogas prabangiuose viešbučiuose su milžiniškais baseinais, kepinančia saule ir svaiginančiu egzotišku kokteiliu…
Naujasis kultinis serialas „Šiaurės pakrantė” TV3 žiūrovus nukels į Havajus, į vieną egzotiškiausių ir prabangiausių viešbučių pasaulyje „The Grand Waimea Hotel”, kurį renkasi pasaulio galingieji, gyvenimo išlepinti turtuoliai, garsenybės ir ilgakojės gražuolės, ieškančios turtingų vyrų ir meilužių.

Serialo kūrėjai Peteris Elkoffas ir Kenas Billeris „Šiaurės pakrantėje” narplioja dramą tarp lepinamųjų ir juos lepinančiųjų, tarp turto, jau pasiektų svajonių ir galo su galu vos gebančių sudurti svajoklių, tarp įnoringųjų, galią demonstruojančių viešbučio klientų ir viskam pasiruošusių, kad tik patenkintų jų įgeidžius, darbuotojų…

Šeši pagrindiniai serialo herojai – ambicingi jaunuoliai, viešbučio darbuotojai: Nikolė, MJ Bevansė, Krisas, Tessa, Frankis ir Gabrielius. Kasdien turtuoliams jie nešioja valgį, pilsto gėrimus, kloja lovas, gelbsti ir linksmina juos. Visi jie svajoja kada nors tapti tais, kuriuos lepina ir garbina, kurie atostogauja prašmatniausiuose viešbučiuose ir pateikia aptarnaujančiam personalui sunkiai įgyvendinamus įgeidžius.
Vaidmenis seriale „Šiaurės pakrantė” sukūrė „Beverli Hilso 90210” ir „San Francisko raganos” žvaigždė Shannen Doherty, seksualioji „Gelbėtojų” žvaigždė Brooke Burns, „CSI” serialuose vaidinę aktoriai Jay Kennethas Johnsonas, Jamesas Remaras, Nikki Deloach, Kristofferis Polaha, epizodiniuose vaidmenyse pamatysime ir „Kalėjimo bėglių” žvaigždę Dominicą Purcellį, seriale „Eli Makbyl” vaidinusį aktorių Joshą Hopkinsą, ir kitas garsių juostų žvaigždes.
Seksualus ir provokuojantis TV3 serialas „Šiaurės pakrantė” – nuo kovo 5 dienos pirmadieniais 22.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.