„Dacia” Lietuvoje pristatė universalą „Logan MCV”

Vakar „Dacia” Lietuvoje oficialiai pristatė naująjį universalą „Logan MCV”, kurio premjera Europoje įvyko š.m. sausio mėn.

Naujuoju „Logan MCV” Lietuvoje prekiaus įgalioti „Dacia” atstovai Lietuvoje „Lautra Motors” ir „Sostena”. Jau šiandien automobilį galima apžiūrėti „Lautra” salonuose Vilniuje ir Alytuje bei „Sostena” autosalone Kaune. Šalies visuomenei naujasis automobilis taip pat bus pristatytas š.m. balandžio 11 d. Vilniuje vyksiančioje tarptautinėje Baltijos šalių automobilių parodoje „Balt Motorshow 2007”.

Pirkėjai galės rinktis „Logan MCV” iš 3 benzininių (1.4 MPI, 1.6 MPI ir 1.6 16V) bei ypatingo dėmesio susilaukusio 1.5 dCi dyzelinio variklio. Naujausias dyzelinių variklių technologijas naudojantis 1,5 dCi turi antros kartos „common rail” tiesioginį įpurškimą, kuris užtikrina geras variklio charakteristikas ir taupų degalų naudojimą.

„Logan MCV” su 1.5 dCi varikliu 100 km. nuvažiuoja sudegindamas tik 5,3 litrus dyzelio, todėl automobilis yra dar konkurencingesnis lyginant su kitais universalais. 50 litrų degalų bakas leidžia „Logan MCV” su dyzeliniu varikliu nuvažiuoti be papildomo užsipildymo beveik 1000 kilometrų ir tai yra etaloninis rodiklis. Automobilį taipogi pigu prižiūrėti.

Dėka modulinės sistemos, septynvietį „Logan MCV” labai paprasta paversti erdviu krovininiu automobiliu, turinčiu gerą universalumo, galimybių ir kainos santykį. „Logan MCV” gali vežti 700 litrus krovinių palikus 5 iš 7 sėdimų vietų ir iki 2350 litrų krovinių palikus tik 2 vietas. Toks automobilio universalumas galimas dėl specialios modulinės konstrukcijos. Net esant 7 sėdimoms vietoms, „Logan MCV” bagažinės talpa – 200 litrų, nors jos ir nereikia naudoti smulkiems daiktams susidėti, nes bendra salone įrengtų daiktadėžių talpa – 54 litrai.

„Logan MCV” yra antras „Dacia” automobilis iš planuojamų šešių, kurie bus sukurti „Renault Commitment 2009” programos rėmuose. „Logan MCV” ir kiek vėliau Lietuvą pasieksiantis lengvasis krovininis automobilis „Logan Van” patvirtina „Renault Group” ketinimus plėsti savo pardavimus tarptautinėse rinkose ir bus gaminami Pitesti gamykloje „Rumunijoje”. Per dieną planuojama pagaminti po 360 „Logan MCV” automobilių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.