Superberniukai varžėsi dėl įmantrių numerių

LMKL „Žvaigždžių dienos” mače R.Kurtinaitis pageidavo žaisti magiškais skaičiais 69 pažymėtais marškinėliais

„Superberniukų” komanda azartiškai rengiasi Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Gillette Venus Žvaigždžių dienos” rungtynėms su geriausiomis šalies krepšininkėmis – pirmiausia jie pradėjo varžytis dėl numerių, kurie puoš jų marškinėlius. Tradicinė moterų krepšinio šventė kovo 4 dieną vyks Kauno sporto halėje.

LMKL generalinė direktorė Audra Ginelevičienė žada, kad daugiau nei 2 valandas truksiantis renginys nestokos teigiamų emocijų, geros nuotaikos ir azarto.

Didelę intrigą žada „Superberniukų” ir „LMKL žvaigždžių rinktinės” dvikova. Į komandą susibūrusius pramogų, politikos ir sporto atstovus treniruos tas pats Jogaila Morkūnas, tačiau komandos sudėtis keisis iš pagrindų. Tačiau iki renginio likus pusantros savaitės, „Superberniukai” jau pradėjo linksminti krepšinio mėgėjus, šįkart – rinkdamiesi marškinėlių numerius.

Paaiškėjo, kad revanšui besirengiantiems „Superberniukams” krepšinį žaisti yra kur kas lengviau, nei išsirinkti marškinėlių numerius. „LMKL žvaigždžių rinktinei” tokių sunkumų nekilo. Tuo tarpu net aštuoni „Superberniukai”, tarp kurių yra ir politikų, tarpusavyje „susipešė” dėl teisės pažymėti savo marškinėlius numeriais 7, 69 ir 44.

Pirmojo skaičiaus pageidavo Algis Ramanauskas-Greitai, Vilius Tarasovas, Gintaras Steponavičius ir komandos treneris Jogaila Morkūnas. Pastarasis į aikštelę tikrai neišbėgs, tačiau lyga nusprendė jam padovanoti šventinius marškinėlius. Po ilgų derybų nuspręsta numerį duoti A.Ramanauskui-Greitai, tuo tarpu kitiems pretendentams suteikti dviženkliai numeriai, kurių pabaigoje liko septynetas. J.Morkūnui teko Džeimso Bondo numeris – 007.

Lietuvos rinktinės treneris Rimas Kurtinaitis kategoriškai atsisakė jam įprasto 10 numerio, kuriuo jis žaidė visą savo karjerą, ir panoro skaičiais 69 pažymėtų marškinėlių, į kuriuos pretendavo ir sportinių šokių atstovas Gintaras Svistunavičius. Ši kartą buvo pasielgta pagal lietuvių liaudies patarlę „kas pirmesnis, tas gudresnis”, tad 69 bus R. Kurtinaičio numeris.

Kuo skaičius 44 ypatingas verslininkui Ignui Staškevičiui ir Seimo nariui bei buvusiam moterų krepšinio treneriui Vydui Gedvilui, galima tik spėlioti. LMKL atstovų teigimu, dėl šio numerio sprendimas buvo paprastas – jis suteiktas vyresniam pagal amžių „superberniukui” V.Gedvilui.

Nors pernai krepšininkėms pralaimėjo kitos sudėties komanda, šių metų „Superberniukai” yra nusiteikę siekti revanšo. Tačiau aišku, kad jie pirmiausia aikštėje kurs šou, kurio dažnai pasigendama vyrų krepšinio lygų „Žvaigždžių dienos” rungtynėse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.