Vasario 22-ąją – nauja humoro laida „DZIN” su Asta Baukute ir Laisvūnu Raudoniu!

Jie – eilinė eilinių piliečių pora – Felicija ir Zenonas. Abu prieš dešimt metų iš nedidelio Pakuteniškio miestelio atvykę į sostinę. Ji – kirpėja, svajojanti apie savo atvaizdą žurnalų viršeliuose, o jis – tipiškas taksi vairuotojo portreto įkūnytojas. Tokie vaidmenys naujoje TV3 humoro laidoje „DZIN” atiteko dviem neišmatuojamo humoro jausmo aktoriams Astai Baukutei ir Laisvūnui Raudoniui. Puikiai ekrane derančių teatro ir televizijos profesionalų dueto vedamą savaitinę laidą, kuri startuoja jau vasario 22 dieną, ketvirtadienį, 20.45 val., kuria TV3 laidų „Puikusis šou” ir „TOP 10” prodiuseris Saulius Bartkus.

„Tai nuotaikinga laida, kurioje pokštautojai Felicija ir Zenonas ne tik sprendžia „šeimynines” problemas, patenka į kurioziškiausias situacijas, o ir pristato siužetus. Vaidybiniuose siužetuose – nuotaikingi, juokingi ir visiškai netikėti gyvenimo posūkiai, galintys ištikti kiekvieną iš mūsų. Į juos laidoje pateks ne mažiau žinomi ir populiarūs humoristai – Vitalijus Cololo, „Ambrozijos” komanda Kęstutis Matelis, Violeta Mičiulienė, Jonas Buziliauskas, Giedrius Viduolis ir daugelis kitų. Bus daug gandų, įžymybių gyvenimo paslapčių, moteriškų pokalbių apie dietas, netikėlius vyrus, grožį, vyriškų pokalbių apie padangų keitimą, policiją ir, žinoma, apie moteris”, – laidą pristato S. Bartkus.

Kiekvieną savaitę „DZIN” laidoje svečiuosis garsiausi ir populiariausi politikos, sporto ir pramogų pasaulio „žvaigždūnai”. Pirmojoje laidoje Felicijai ir Zenonui laidos šturvalą laikyti padės ilgiau nei dešimtmetį kartu dainuojanti sutuoktinių pora Liveta ir Petras Kazlauskai.

„DZIN” su Asta Baukute ir Laisvūnu Raudoniu – nuo vasario 22 dienos, kiekvieną ketvirtadienį, 20.45 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

5 atsiliepimai į "Vasario 22-ąją – nauja humoro laida „DZIN” su Asta Baukute ir Laisvūnu Raudoniu!"

  1. PAULINA

    🙂 😀 😛 🙁 😥

  2. Radvile

    man patinka sita laida ji nereli 🙄 jegute ;DDD

  3. diana

    evaldeli taip ir toliau maladiec

  4. gabi

    💡 😐 😮 😥 🙁 😛 😉 😀 🙂 😳 8) 🙄 😕 😡 👿

  5. //

    Nesamone. Jiems ant visu Dzin. Bjauru…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.