Pasirūpink savo kostiumu

Kiekvienas moters širdis apšąla, pamačius vyriškį su kostiumu. Įspūdį gali sugadinti tik tai, jei kostiumas atrodo netvarkingai. Jei būtų moters valia, vyrai kostiumais turėtų rūpintis ne mažiau nei savo automobiliais ir rūpestingai juos prižiūrėti. Tad jei nori sudaryti tikrai gerą įspūdį, įsigyk kokybišką, puikiai Tau tinkantį kostiumą ir stenkis jį nuolat prižiūrėti. Juk klasikinis kostiumas visada išlieka madingas ir dažniausiai yra brangiausias daiktas vyro drabužių spintoje, tad padaryk viską, kad tinkamos priežiūros dėka galėtum jį nešioti net keletą metų.

Kišenės kostiume – tik dėl grožio.
Nesinešiok jose raktų, monetų ar kitų smulkmenų, nes jos suplėšys kišenes, o nuo jų pradės plyšti ir viso kostiumo pamušalas. Nekalbant jau apie tai, kaip nepatogiai pasijusi, jei kas nors pastebės, kad Tavo kostiumas skylėtas, gali ir ką nors svarbaus pamesti.

Neištampyk medžiagos.
Prieš atsisėsdamas turėtum prasisegti kostiumo švarką, nes kitaip jį ištampysi. Kai atsisėdi, ties šlaunimis patempk kelnes šiek tiek į viršų, kad audinys per daug neįsitemptų. Šios mažos gudrybės ne tik padės ilgiau išsaugoti kostiumą, bet ir Tu jausiesi patogiau.

Laikyk kostiumą visada paruoštą.
Kai nusivelki kostiumą, nuvalyk jį drabužių šepečiu, kad išlaikytum jį švarų ir puikios išvaizdos. Taip neleisi purvui įsigerti, be to, jei skubiai prireiks, kiekvieną minutę galėsi pasiimti kostiumą iš spintos ir eiti. Pakabink kostiumą ant geros, specialiai jiems skirtos medinės pakabos ir įdėk į apsaugantį orą praleidžiantį drabužių maišą. Stenkis neįgrūsti jo tarp daugybės kitų drabužių, kad išvengtum susiglamžymo. Kartą per sezoną nunešk kostiumą į valyklą, tačiau, jei nebūtina, nedaryk to dažniau, nes taip tik suprastės audinio kokybė, jis praras spalvą ir tvirtumą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vyrams su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.