Vyrai – skaičiai ir faktai

Nenuilstantys mokslininkai apskaičiavo: moterys dažniausiai kalba… žinoma, apie vyrus. Kas dar suabejotų! Be to, jie pateikė įdomių duomenų ir apie pačius stipriosios lyties atstovus. Europos psichologų ir sociologų surengta plataus masto apklausa sugriovė daugelį stereotipų apie mūsų „marsiečius”. Pavyzdžiui, manoma, kad vyrai…

Renkasi moterį, panašią į savo mamą

Netiesa! Apklausa išaiškino, kad pusei vyrų mama tikrai yra moteriškumo pavyzdys ir neginčijamas autoritetas. Bet tik 4 procentai prisipažino pasirinkę į ją panašią mylimąją. Kiti 96 procentai tokį stereotipą laiko kvailu ir neatitinkančiu tikrovės.

Pavydi savo merginos praeities meilių

Tiesa! 67 procentai vyrų norėtų nieko nežinoti nei apie mylimosios paskutinį partnerį, nei apie buvusias meiles ar jų skaičių. Tik 7 procentus vyrų jaudina ir verčia smalsauti „intymi” moters dosjė.

Svajoja apie manekenės išvaizdos merginą

Netiesa! Tik 2 procentai apklaustųjų teigė pasirengę daug ką atiduoti už susitikimą su fotomodeliu. 32 procentai santūriai vertina idealius moterų veidelius ir formas, manydami, kad tokioms moterims labiausiai rūpi jų pačių išvaizda. 66 procentai tikina, kad moteryse juos traukia „velniūkštis”, „ugnelė”, o ne parametrai 90-60-90.

Nemėgsta, kai moterys gražinasi jiems matant

Netiesa! Vyrai nemėgsta, kai moterys jiems rodosi su žalia veido kauke arba pešiojasi antakius. O kiti priežiūros elementai juos užveda. Pavyzdžiui, 40 procentų mėgsta stebėti, kaip moteris šukuojasi plaukus, 31 – kaip rengiasi, 29 – kaip dažosi lūpas.

Pirmenybę teikia šviesiaplaukėms

Tiesa! Bent jau tai rodo apklausos rezultatai. 79 procentai stipriosios lyties atstovų prisipažino, kad pirmiausiai dėmesį atkreipia į šviesiaplaukę, o ne tamsiaplaukę. Moterys šviesiais plaukais stipriąją lytį veikia lyg magnetas. Net jeigu jie žino: plaukai ką tik šviesiai nudažyti kirpykloje už kampo.

Jaudina moterys didelėmis krūtinėmis

Netiesa! 93 procentai vyrų tvirtina, kad dydis neturi reikšmės. Maža krūtinė vyrus jaudina ne mažiau ir niekada netaps kliūtimi seksui ar vedyboms.

Nesupranta, kam reikalingi moteriški žurnalai

Netiesa! Būtent daugelis vyrų savo moterims perka, dovanoja ar prenumeruoja žurnalus. 44 procentai stipriosios lyties atstovų mano, kad šie žurnalai – būtinas tikros (madingos, stilingos, tokios, kuri niekada nevirs „tetule”) moters gyvenimo atributas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vyrams su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Vyrai – skaičiai ir faktai"

  1. Svajunas

    Na cia pagal procentus daug kas atitinka man 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.