Žaidėjams – šampanas, merui – marškinėliai

Vakar po ryto treniruotės „Žalgirio” krepšininkai savo treniruočių bazėje sulaukė svečio – jų pasveikinti, iškovojus Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurę, atvyko Kauno meras Arvydas Garbaravičius.

„Norėjau pabendrauti neoficialioje aplinkoje, todėl nutariau pats pas jus atvažiuoti, o ne į meriją kviestis”, – sakė komandai meras, apžiūrėjęs prabangią LKF taurę, įkainotą 22 tūkstančiais litų. Ją saugojo bene tvirčiausias komandos žaidėjas – kapitonas Tanoka Berdas.

A.Garbaravičius įteikė „Žalgirio” žaidėjams didžiulį šampano butelį, kurį atkimšti prisakė tik tada, kai taps čempionais. Žaidėjams paklausus, kuriais čempionais, A.Garbaravičius atsakė: „Man geriau – Lietuvos. Bet jeigu laimėsite daugiau čempionų titulų, šampano bus dar.”

„Žalgirio” gynėjas Mantas Kalnietis įteikė merui „Žalgirio” marškinėlius, pažymėtus ketvirtuoju numeriu ir su Garbaravičiaus pavarde.

„Ginevičius ar Garbaravičius – nedidelis skirtumas”, – pokštavo gerai nusiteikęs Kauno meras.

A.Garbaravičius žalgiriečiams dar šį tą papasakojo apie sporto arenos Nemuno saloje statybos reikalus ir dar kartą pažadėjo, kad ji bus pastatyta.

„Žalgirio” viceprezidentas Gediminas Navikauskas vakar sakė, kad Seimo nario Antano Boso pažadas už laimėtą LKF taurę skirti milijoną litų klubui nebuvo pokštas, nes jau pradėta pinigų pervedimo procedūra.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

1 atsiliepimas į "Žaidėjams – šampanas, merui – marškinėliai"

  1. ineffable

    arteja rinkimai, tai meras tikisi paramos… siaip reiktu paklaust kokia realia parama yra suteikes savo mylimiausiai komandai…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.