Šv. Valentino proga – „Meilės melodijos” per LNK

Vienas gražiausių praėjusių metų meilės duetų projektų – šiemet vėl LNK eteryje. Didelio pasisekimo sulaukusios „Meilės melodijos” tęsia tradicijas Šv. Valentino dienos proga.

Šiemetinėse „Meilės istorijose” – klasika tapę pasauliniai šlageriai, kuriuos duetais atliks klasikinio ir estradinio dainavimo atstovai.

Penki nuostabūs vokalistai ir penkios žavios vokalistės LNK studijoje susitiks vienam nuotykiui – padainuoti žinomus šlagerius taip, kad susipintų klasika ir estrada. Klasikinio žanro atstovai Merūnas, Deivis, Deividas Staponkus, Kęstutis Alčiauskis ir Rafailas Karpis dainuos su estrados favoritėmis Irena Starošaite, Inga Valinskiene, Arina, Rūta Ščiogolevaite ir Sigita iš „Kelio į žvaigždes 1”.

„Meilės melodijose” atlikėjai per vakarą dainuos su skirtingais scenos partneriais – Merūnas meilės dainas atliks su Irena Starošaite, I. Valinskiene ir Arina. Deivis – su Sigita, R. Ščiogolevaite ir I. Valinskiene.

„Meilės melodijose” skambės penkiolika iki skausmo pažįstamų pasalinių meilės hitų, atliekamų lietuviškai. Tai – „Rytas Sorente”, „Žiemos daina”, „Lauksiu tavęs”, „Serenada”, „Solveigos giesmė” ir kt. nuostabios meilės dainos.

Koncertas „Meilės melodijos” – vasario 17-ąją 21 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.