Edinburgo verslininkai siekia perpirkti „Hearts”

Du Škotijos sostinės Edinburgo verslininkai Patas Munro ir Fredas Woodas ieško finansinės paramos visame pasaulyje ir siekia perpirkti vietos „Hearts” klubą iš Vladimiro Romanovo.

Galimų pirkėjų teigimu, komandos gerbėjai ir smulkesni akcininkai yra nepatenkinti dabartinio savininko vadovavimu.

Kiek daugiau nei prieš du metus, 2005-ųjų sausį, P.Munro ir F.Woodas taip pat bandė perpirkti „Hearts” klubą. Tuomet jie pasiūlė V.Romanovui 30 mln. svarų sterlingų, tačiau verslininkas iš Kauno šių pinigų atsisakė.

„Mūsų tikslas yra perpirkti komandą ir pašalinti iš jos V.Romanovą. Šiuo metu turime partnerių Artimuosiuose Rytuose, Edinburge, kalbamės su Islandijos verslininkais. Norime pastatyti klubui naują stadioną, o šalia jo – viešbutį, banką, kazino bei prekybos centrą”, – savo planus dėstė P.Munro.

Priminsime, jog V.Romanovas turi kiek daugiau nei 80 proc. „Hearts” ekipos akcijų. Verslininkui iš Lietuvos įsigijus Edinburgo komandą, jo valdomas „Ūkio Bankas” perėmė škotų klubo skolas, kurios tuomet siekė beveik 18 mln. svarų sterlingų. Be to, pats V.Romanovas dar neseniai dėstė žurnalistams savo planus išplėsti „Hearts” stadioną.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.