Jonas keičia scenos partnerę?

Praėjusį penktadienį vykusioje iškilmingoje RC apdovanojimų ceremonijoje duetas Rasa ir Jonas nušlavė net du apdovanojimus – „Geriausią debiutą” bei „Geriausią alternatyvą”. Tačiau sklinda gandas, kad atrodo, neišskiriamasis praėjusių metų scenos duetas šiais metais ruošiasi pasukti skirtingais keliais.
Jonas: „RC apdovanojimai – tai tarsi švyturys tolumoje, tarsi paskatinimas nesustoti ir kurti. Gera jausti, kai esi įvertintas, kad visa, kad darėme su Rasa, neliko nepastebėta. Bet reikia judėti toliau.”
Jaunasis atlikėjas, išleidęs vienintelį dvigubą albumą Lietuvoje „Savas. Nesvetimas”, tikrai nemiega ant laurų – netrukus radijo stotis pasieks nauja Jono daina, jau dabar apipinta įvairiausiomis legendomis.
„Tai daina apie dviejų žmonių meilę vienas kitam. Parašiau ją neseniai, daina vadinasi „Aš pasilieku čia”. Tačiau tai tikrai ne lyriška meilės baladė. Norėčiau paneigti stereotipą, kad dainos apie meilę būtinai turi būti lėtos. Mano naujojoje dainoje apdainuojamas stiprus, intensyvus jausmas, o pačią dainą atliksiu ne vienas. ” – pasakojo Jonas. Paklaustas, ar dainoje skambės Rasos vokalas, su kuria atlikėjas išleido albumą „Saulala raudona”, Jonas patikino – tikrai ne, nors daina įrašyta su moterišku, Lietuvoje žinomu vokalu. Kas toji paslaptingoji atlikėja, apie kurią atlikėjas nieko nepasakoja, išsiaiškinti nepavyko. Belieka laukti, kol daina pasieks radijo stotis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.