Tiesiai iš Ibizos – šokantis didžėjus

Po pirmojo „Absolut pleasure party” vakarėlio sėkmės organizatoriai ruošia dar vieną egzotišką staigmeną Klaipėdos naktinio klubo „Honolulu” lankytojams.

Šį penktadienį klubo lankytojus iš proto varys svečias iš Graikijos – kone garsiausias pasaulyje šokantis didžėjus Nikos Akrivos.

Vakarėliui nenuleisdamas rankų ruošiasi ir „Honolulu” rezidentas Dj Avieras, kuris specialiai šiam „Absolut pleasure party” derina ne tik įmantrų apšvietimą bei maksimaliai tobulina garso efektus, bet ir žada ištikimus savo gerbėjus nustebinti ilgai ruoštu ypatingu „setu”.

Pasirodymo „Honolulu” laukiantis graikas Nikos Akrivos laikomas ekstravagantiškiausiu šių laikų Europos didžėjumi. Jo pasirodymais ir organizuojamais vakarėliais mėgaujasi naktinių klubų ir pašėlusių pramogų sostinės Ibizos svečiai.

Savo pasirodymus Nikos paverčia tikraisiais šou – jų metu jis ne tik groja seksualumu išsiskiriančią muziką, bet ir šoka specialiai jam sukurtais freek style kostiumais.

Šis charizmatiškas atlikėjas įsitikinęs, kad didžėjo pultas yra ta vieta, iš kurios jis privalo dalintis savo supratimu apie muziką, o ji, graiko manymu, turi būti seksuali ir net kiek nešvanki.

Nikos propaguojami stiliai – elektro-tech ir progressive, nors jo „setuose” ir dominuoja house. Savo pasirodymus egzotiškos išvaizdos ir merginų itin mėgiamas didžėjus apibūdina paprastai: „Visi stiliai susipina taip, kad lankytojai raitosi ekstazėje, maldaudami: „O, Dieve, aš noriu dar!”

Tik išskirtiniuose klubuose grojantis didžėjus, savo pasirodymui pasirinkęs „Honolulu”, paprastai groja tik Ibizoje. Šiame Ispanijos kurorte Nikos organizuoja net tris aukščiausios klasės renginius per savaitę. Vienas šių vakarėlių ciklas – garsusis „Dancemediterranea” – vyksta jachtoje ir kiekvieną šeštadienį sutraukia dešimtis privilegijuotų lankytojų.

„Absolut pleasure party” vakarėlis Klaipėdos „Honolulu” – unikali galimybė pamatyti šokantį didžėjų, dėl kurio klubinėtojai iš viso pasaulio traukia net į Ibizą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.