Lažybos – dėl rinkimų

Savivaldybių tarybų rinkimuose dalyvaujantys politikai savo dėmesį skiria ne tik rinkėjams, bet ir lažyboms.

Jas organizuojančių bendrovių atstovai, teigė, kad lažintis dėl rinkimų baigties kur kas dažniau užsuka jose dalyvaujantys kandidatai, nei balso teisę turintys žmonės.

Kol kas nė viename lažybų punkte negalima bandyti spėti, kuri partija pelnys daugiausiai rinkėjų simpatijų.

Tikrąją priežastį, kodėl delsiama, įvardijo bendrovės „Orakulas” Plėtros direktorius Vytautas Mieliauskas.

Laukiama Konstitucinio Teismo išaiškinimo, ar įstatymas, kuriuo draudžiama rinkimuose dalyvauti ne partiniuose sąrašuose, nepažeidžia Konstitucijos.

„Neaišku, ar rinkimų rezultatai nebus anuliuoti, ar nebus pakeista jų data. Todėl geriau palaukti sprendimo, kuris žadamas kitą savaitę, ir tik tuomet skelbti politinių lažybų pradžią”, – aiškino V.Mieliauskas.

Bendrovės „Omnibet” direktorius Vygerdas Jonikas teigė, kad lažintis dėl rinkimų rezultatų yra neįdomu, todėl tokios lažybos ir nebus organizuojamos.

„Jos labiau domina politikus, kurie ateina pažiūrėti, kokie yra jų partijos šansai papulti į tarybą”, – argumentavo V.Jonikas.

Bendrovės „Top Sport” Klaipėdos regiono vadybininkė Roma Urbanienė tvirtino, jog klaipėdiečiai jau domisi, ar galima statyti už savivaldybių tarybų rinkimų rezultatus.

Todėl šiuo metu svarstoma, ar pradėti tokias lažybas. Lažybų bendrovėse buvo galima statyti ir per Prezidento, Seimo rinkimus.

Kai kurios iš jų sugalvoja net tokių lažybų, kuriose buvo galima lažintis, ar atsistatydins Rolandas Paksas, ar Kėdainiuose Artūras Zuokas įveiks Viktorą Uspaskichą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.