Australijos žurnalas „Overlander” geriausiu 2006 metų lengvuoju visureigiu išrinko dyzelinį „Hyundai Santa Fe”

„Hyundai Motor Co.” praneša, jog populiariausias Australijos žurnalas visureigių tema „Overlander” kompanijos gaminamą automobilį „Santa Fe” įtraukė į septynių geriausių 2006 metų visureigių sąrašą. Ši naujiena „Hyundai” ypatinga dar ir dėl to, kad „Santa Fe” yra vienintelis lengvasis, kitaip vadinamas parketinis, visureigis, patekęs į geriausiųjų septynetuką.

„Hyundai Santa Fe” suteikti aukščiausi įvertinimai pagal 2 iš 5 vertinimo kriterijų ir bendroje įskaitoje jam skirta aukšta ketvirtoji vieta. Automobilis nusileido dviems sunkiesiems japonų gamybos visureigiams ir tik 1 balu (iš 360 balų vertinimo skalės) atsiliko nuo populiaraus „VW Touareg V6tdi” modelio. Žemiau „Santa Fe” išsirikiavo tokie automobiliai kaip „Mercedes-Benz GL 320CDI, „Jeep Commander CRD” bei „Mitsubishi Triton GLX-R DiD”. Iš viso žurnalas „Overlander” išbandė 29 visiškai naujus arba iš esmės atnaujintus visais keturiais ratais (4WD) varomus automobilius, pristatytus 2006 metais. Visi septynias aukščiausias vietas užėmę automobiliai finalistai konkursui buvo pristatyti su dyzeliniais varikliais.

„Hyundai Santa Fe” mums pateikė netikėtą siurprizą – važiuojant ypatingai sudėtingomis bekelės sąlygomis automobilis niekuo nenusileisdavo sunkiesiems rėminės konstrukcijos visureigiams. Vienas iš 7 žiuri komisijos narių jam skyrė pirmąją vietą, dar 2 ekspertai – antrą poziciją. Akivaizdu, kad automobilis su tokiu ilgu standartinės įrangos sąrašu ir pačiu ekonomiškiausiu varikliu klasėje gali pademonstruoti labai gerus rezultatus, bet šis modelis pranoko visas mūsų prognozes. 2.2 l CRDi darbinio tūrio dyzelinė „Santa Fe” širdis pasiekia 114 kW galingumą bei 343 Nm sukimo momentą. Šis ekonomiškas jėgos agregatas didele dalimi prisidėjo „Santa Fe” lenktyniaujant dėl lyderio pozicijos”, – išsamiame komentare pabrėžė žurnalo „Overlander” žiuri komisijos nariai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.