„Sony Ericsson” pristatė keturis naujus telefonus

„Sony Ericsson” šiandien pristatė keturis naujus biudžetinius telefonus. Du nauji telefonai K200 ir K220 gali pasigirti integruota skaitmenine kamera, tuo tarpu tas pats K220 ir J120 turi dar ir FM radijo funkciją bei komplektuojamas ausines. Visi keturi telefonai yra itin stilingi, paprasti naudoti ir nebrangūs.

K200

K200 yra nebrangus telefonas su integruota VGA kamera. Tiek fotografavimo, tiek nuotraukų peržiūrai yra skirti atskiri mygtukai, todėl šias funkcijas paprasta pasiekti. Be to, K200 telefone yra nuotraukų prezentacijos funkcija – per visą ekraną paeiliui rodomas nuotraukas galės matyti visi aplinkui esantys žmonės.

Telefono meniu valdymas yra ypač paprastas – jį galima prisitaikyti nustatant kelių ar vienos piktogramos meniu. Centrinis navigacijos mygtukas yra gamykliškai nustatytas skirtingom funkcijos (tokiom, kaip telefono knyga, žadintuvas ar žinutės rašymas). Šis telefonas rinkoje pasirodys jau antrajame 2007 m. ketvirtyje ir bus prieinamas dviejų spalvų: spindinčios juodos (Metallic Black) ir šviesios šampano (Light Champagne).

K220

Kaip ir K200 telefone, K220 integruota skaitmeninė kamera ir vienos piktogramos meniu. Tačiau be šių privalumų, telefone taip pat yra ir FM radijas su RDS. Telefone galima išsaugoti net 10 radijo stočių, todėl jų nereikės kaskart ieškoti. Nustatytas radijo stotis galima naudoti ir kaip žadintuvo toną.

K220 bus dviejų spalvų – šaltos baltos (Frost White) ir vandenyno mėlynos (Ocean Blue). Telefonas rinkoje pasirodys jau antrajame 2007m. ketvirtyje.

J110

J110 telefonas turi itin didelius ir patogius klavišus, be to, kaip ir kiti pristatyti telefonai, jame integruotas vienos piktogramos meniu. Centriniame navigaciniame klaviše yra nupaišytos grafinės nuorodos, kurių pagalba galima itin greitai išmokti naudotis telefonu. Be to, J110 yra įtaisyta galinga baterija, kuri leidžia pratęsti pokalbių laika net iki 9 valandų.

Šis patvarus ir patikimas telefonas padailintas chromo detalėmis, jame taip pat įmontuotas 65 tūkst. spalvų ekranas. J110 rinkoje pasirodys 2007m. antrajame ketvirtyje, jis bus prieinamas 3 spalvų: švelnios kreminės (Soft Cream), šviesiai pilkos (Smooth Grey) ir rafinuotos violetinės (Precious Purple).

J120

J120 turi visas J110 telefono funkcijas ir privalumus, tačiau be jų telefone įmontuotas FM radijas su 10 stočių programuojama atmintimi, kartu komplektuojamos ir ausinės. Telefone integruotas garsiakalbis, per kurį galima ne tik kalbėtis, bet ir klausytis radijos.

Nedidelis, tačiau išsiskiriantis telefonas bus prieinamas nakties juodos (Night Black) spalvos su „FM Radio” užrašu. Rinkoje J120 pasirodys antrajame 2007m. ketvirtyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.