Į „Eurovizijos” pusfinalį kviečiami trys „nukentėję” atlikėjai

Lietuvos televizija deleguos į „Eurovizijos” nacionalinės atrankos pusfinalį tris šeštadienį už borto likusius „geltonųjų” turo dalyvius. Bilietas į pusfinalį pasiūlytas kaip kompensacija už patirtą moralinę skriaudą dėl klaidingai paskelbtų balsavimo rezultatų.

Pusfinalyje kartu su kitais atlikėjais bus pakviesti dalyvauti Natas, Edita ir Ingrida Paukštytė. Šeštadienį šie atlikėjai kartu su kitais keturiais buvo įvardinti kaip surinkę daugiausia balų, tačiau, pastebėjus programos klaidą, rezultatai buvo tikslinami. Paaiškėjo, kad vietoj Nato, Editos ir Ingridos Paukštytės lentelėje turėjo būti grupės „Ashtrey” bei „Stringaj” ir dainininkė Žydrė.

Galutiniais duomenimis, komisijos ir žiūrovų atlikėjams skirtų balų lentelė yra tokia:

1. Edita & Erika Something About Love 55 balai
2. „U-Soul” At Your Door 53 balai
3. „Mėsa” Bad Salad Ballad 48 balai
4. „Ashtrey” The Green Sun 48 balai
5. „Stringaj” Just Leave 40 balų
6. Nerri Breaking Free 38 balai
7. Žydrė It Was Good To Be With You 32 balai

Trečiąją ir ketvirtąją vietas užėmę atlikėjai surinko vienodai balų. Tačiau grupę „Mėsa” labiau palaikė žiūrovai, todėl jiems atiteko aukštesnė vieta. Kiek balų atlikėjams skyrė komisija, o kiek žiūrovai, galima sužinoti specialioje svetainėje www.eurovizija.lt. Joje rasite visas naujienas apie nacionalinę atranką, informaciją apie dalyvius, komisiją, kitų šalių pasirengimą konkursui. Taip pat galima išklausyti dainų įrašus bei peržiūrėti atrankos laidas.

Ateinantį šeštadienį, vasario 10 d., ant „Eurovizijos” scenos lips „raudonieji”: „4 Fun”, Aistė Pilvelytė, Augustė, Dove & Gerda, „Nacija”, „Onsa”, Rasa Kaušiūtė, Rūta Ščiogolevaitė, „Saulės kliošas” ir „The Road Band”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.