Žvaigždžių duetų premjera

Šį šeštadienį LNK žiūrovai turėjo galimybę pirmą kartą pamatyti ir įvertinti dešimt naujų duetų.

Pirmosios laidos lyderiai – aktorė Inga Jankauskaitė ir Česlovas Gabalis – labiausiai patiko ir komisijai, ir TV žiūrovams. Visi komisijos nariai – operos solistas Vytautas Juozapaitis, muzikologas profesorius Donatas Katkus, parlamentarė Dalia Teišerskytė ir kompozitorius Gediminas Zujus – skyrė jiems po 10 balų. 2800 žiūrovų balsų užtikrino šiai porai pirmąją vietą.

Susumavus komisijos ir žiūrovų vertinimus, antrąją vietą užėmė Sandra Chlevickaitė ir Gytis Paškevičius.
Trečioje vietoje tvirtai laikos Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas.
Veronikos Povilionienės ir Sauliaus Balandžio duetą į penktą vietą ištempė žiūrovai, nes po komisijos vertinimo jie buvo devinti. Už Veroniką ir Saulių balsavo 1227 žiūrovai.
Šiek tiek mažiau žiūrovų balsų – 1066 – buvo skirti Tatjanos Rinkevičienės ir Povilo Meškėlos duetui, atlikusiam rusišką romansą. Bendroje lentelėje ši pora – ketvirtoje vietoje.
Deja, Arinai ir Vytautui Grubliauskui palankesnė buvo komisija, žiūrovai už juos balsavo mažiausiai, tad dabar jie užima tik aštuntą vietą.
Renata Ražanauskienė ir Deivis, džiaugęsi aukštais komisijos balais, sulaukė labai nedidelio žiūrovų palaikymo ir liko devintoje vietoje.
Arvydas Stonys su Irena Starošaite sugebėjo ne tik profesionaliai dainuoti, bet pasitelkti magiją ir „pradingti” nuo scenos, tačiau tai ypatingai nepaveikė nei komisijos, nei žiūrovų – jie septintoje vietoje.
„Raganaitei” Vilijai Lobačiuvienei, dainavusiai su „Patruliais” premjera nebuvo sėkminga: po pirmosios laidos jie liko paskutinėje dešimtoje vietoje.

Komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis buvo bene pats gailestingiausias – populiariausias jo vertinimas – „dešimt balų”. Griežčiausias komisijos narys – Gediminas Zujus. Jis tik vienai porai skyrė įvertinimą „dešimt”, dažniausiai iš jo girdėjome: „aštuoni balai”. Žiūrovai buvo kviečiami balsuoti po visų duetų pasirodymo. Per 15 minučių savo nuomonę pareiškė 8133 žiūrovai. Duetų užimamos vietos paaiškėjo susumavus komisijos bei žiūrovų taškus. Jei kelių porų surinktų taškų suma vienoda – lemia žiūrovų balsai. Šį kartą Arinos V. Grubliausko duetas turėjo nusileisti Irenos Starošaitei ir Arvydui Stoniui, nors abi poros bendroje įskaitoje surinko vienodą skaičių taškų.

Pirmosios laidos rezultatai:

INGA ir Č.GABALIS 1

SANDRA ir GYTIS 2

V.URBONAS ir K.KAZLAUSKAITĖ 3
T.RINKEVIČIENĖ ir P.MEŠKĖLA 4
S.BALANDIS ir VERONIKA 5
K.IGNATAVIČIUS ir GINTARĖ 6
A.STONYS ir I.STAROŠAITĖ 7
V.GRUBLIAUSKAS ir ARINA 8
R.RAŽANAUSKIENĖ ir DEIVIS 9
V.LOBAČIUVIENĖ ir „PATRULIAI” 10

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.