Naujas “Subaru B9 Tribeca” amplua

Garsios Lietuvos poros 2007-ųjų „šeimos automobiliu” titulavo sportišką visureigį

Kolegos, kuriantys automobilininkams skirtą TV laidą „Autopilotas”, antrą kartą surengė geriausiai šeimos poreikius patenkinti galinčio keturračio rinkimus. Keturiolika žymių Lietuvos šeimų atstovų, kelyje išbandžiusių 20 skirtingų automobilių, daugiausia simpatijų skyrė dideliam ir galingam japoniškam visureigiui „Subaru B9 Tribeca”. Internete šeimyniškiausią transporto priemonę rinkę žmonės pirmenybę skyrė pačiam brangiausiam pretendentui „Audi A6 Allroad”.

Pastarasis sprendimas daugiau ar mažiau lauktas: Lietuvoje „Audi” prekinis ženklas yra itin mėgiamas (pernai šeimos metų automobilio titulą gavo „Audi A3 Sportback”), o vertinimo komisijos reveransas „Subaru B9 Tribeca” laikytinas kiek netikėtu. Šie visureigiai mūsų rinkoje pasirodė tik praėjusių metų lapkritį, todėl važinėjančius Lietuvos keliais juos galima suskaičiuoti ant pirštų. Kaip tik ši aplinkybė verčia nukelti kepures prieš konkurso arbitrus, kruopščiai atlikusius namų darbus ir atsispyrusius pagundai pataikauti masiniam skoniui.

Dirigentas Gintaras Rinkevičius su žmona Donata atvykę į bandymų stovyklą patikino, kad aiškaus favorito šiųmetiniuose „šeimos metų automobilio” rinkimuose neturi ir ketina „vadovautis intuicija bei pojūčiais”.

„Po pasivažinėjimo automobiliu įspūdžiai keičiasi, nes ne visada automobilio išorė sutampa su važiavimo kokybe”, – tvirtino maestro.

Seimo narė Nijolė Steiblienė kasdien vairuoja „Ford Focus”, todėl geriausiai jautės už „Ford S-Max” modelio vairo.

„Subaru Tribeca” – puikus automobilis, bet dėl ekonomiškumo pasirinkčiau „Ford S-MAX”, – savo argumentus dėstė parlamentarė.

Politikas Rolandas Paksas su savo žentu Aivaru Stumbru į „Šeimos metų automobilių” rinkimus atvyko turėdami tvirtą nuostatą dėl visureigų tipo automobilių – juos Paksų šeimoje vairuoja visi. Išbandęs kelis automobilius, A.Stumbras sakė buvęs maloniai nustebintas sportiškojo „Seat Altea FR”, tačiau patikino, kad galvojant apie šeimą prioritetas tenka dideliam automobiliui. TV laidos „Supermamos!” vedėja Birutė Šaltytė-Belousovienė į rinkimus atvyko su vyru Valentinu bei dviem sūnumis. Automobilių bandymus ji pradėjo nuo visureigių, todėl, kaip pati prisipažino, po jų persėdus už mažesniųjų pretendentų vairo, įspūdžiai buvo gerokai kuklesni…

Tikėtina, kad „Subaru B9 Tribeca” pergalę lėmė tai, jog šis visureigis patiko tiek toms šeimoms, kurios balsavo už vienatūrius, tiek ir toms, kurios rinkosi visureigius.

Konkursą rėmusi bendrovė „DNB Nord lizingas” visiems „Audi A6 Allroad” ir „Subaru B9 Tribeca” automobilių pirkėjams šiemet suteiks ypatingas lizingo sąlygas: pradinė įmoka – 5 proc., fiksuota 5 proc. metinių palūkanų norma, išsimokėjimo terminas 7 metai ir neimamas sutarties mokestis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.