A. Viskontas sugrįžo į Klaipėdą

Pirmomis vasario mėnesio dienomis Klaipėdos „Neptūno” krepšinio klube įvyko keletas permainų.

Klubo treneriai atsisakė amerikiečio Briano Vodsono, kuris su „Neptūnu” turėjo trumpalaikį kontraktą, paslaugų.

Vietoje šio užsieniečio „Neptūne” žais pastaruoju metu Vilniaus „Sakalų” komandoje rungtyniavęs Aidas Viskontas.

Šią žinią vakar patvirtino neptūniečių klubo direktorius Egidijus Prižgintas: „B. Vodsoną į komandą buvome pasikvietę trumpam, kai traumą gavo E. Dainys. Atsiradus galimybei įsigyti A. Viskontą, su amerikiečiu sutarties nepratęsėm. Su A. Viskontu vasario pirmąją pasirašėme kontraktą, galiosiantį iki šio sezono pabaigos.”

Praėjusį sezoną iš Kretingos kilęs A. Viskontas žaidė Klaipėdos „Naftos-Uni-Laivitės” komandoje, su kuria tapo NKL vicečempionu. Po to šis įžaidėjas panoro išbandyti jėgas „Sakalų” klube. Tačiau sostinėje A. Viskontas ilgai neužsibuvo ir sugrįžo į Klaipėdą.

Dvidešimtmetis 185 cm ūgio krepšininkas „Sakalų” ekipoje BBL pirmenybėse sužaidė 16 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 11 taškų, atkovojo po 2,8 kamuolio bei atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo. LKL čempionate šie jo rodikliai buvo tokie: 9,8 tšk., 2,2 atk. kam. ir 3,1 rez. perd.

Mūsų turimomis žiniomis, A. Viskontas su „Sakalais” kontrakto nebuvo pasirašęs. Tad ši aplinkybė palengvino jo sugrįžimą į Klaipėdą. Lemiamą įtaką A. Viskonto pasirinkimui, ko gero, turėjo ir praėjusį savaitgalį „Sakalų” klube įvykusi trenerių kaita.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.