„Danguje 2” – pirmasis meilės trikampis!

Muzikinio realybės šou „Dangus 2” dalyviai kiekvieną dieną po kelias valandas repetuoja su geriausiais dėstytojais, įrašinėja dainas studijoje.

„Šis realybės šou – universitetas, kuriame mokomasi 24 val. per parą”, – ne kartą yra sakęs vienas šou prodiuserių Saulius Urbonavičius–Samas.

„Dangiečiai” stengiasi ir trokšta būti įvertinti. Dainuoti savaitės finale šeštadieniais – kiekvieno jų svajonė. O jei nepavyksta įtikinti komisijos? Praūžus didžiajai perklausai, „Dangaus 2” dalyvis Soliaris įsiuto. Komisijai sudainavęs dainą „Jausmas”, kurią sukūrė būdamas 16 metų ir kuri ne kartą skambėjo radijo stočių eteryje, jis nesulaukė bilieto į savaitės finalą. Soliaris savo pyktį ir nepasitenkinimą išliejo itin emocingai – plūdosi, kelias valandas šūkavo ir prisipažino esąs sugniuždytas.

„Dangaus 2” žiūrovai išvydo, kad paguosti Soliarį tarp realybės šou sienų veržiasi ne viena, o net dvi merginos. Meilės trikampis tarp charizmatiško ir lyderio pozicijas šou užėmusio vaikino ir dviejų merginų – panevėžietės Jogailės ir kaunietės Živilės pastebimas lengviau, nei norėtų patys trikampio dalyviai.

Atrodo, abiems merginoms konkurencija netrukdo. Soliaris rodo išskirtinai meilų dėmesį ir Živilei, ir Jogailei. „Dangietės” tvirtina, kad Soliaris – mielas vaikinas, tačiau juos sieja vien draugiški santykiai. Tačiau vaizdai kalba ką kita…

Realybės šou dalyviams meiles ir nemeiles teks trumpam atidėti į šalį. Šeštadienį, vasario 3 dieną, 20.30 val. pramogų, verslo ir sporto centre „Forum Palace” – pirmasis savaitės finalas. Visi penki finalininkai rengia įspūdingus pasirodymus, o kiti „dangiečiai” intensyviai padeda kolegoms ruoštis.

Penktadienį „Danguje 2” – Mažoji Fantomų perklausa. Trys kandidatai – Eglė, Dalia ir Vaidas realybės šou šeimininkui Šaprui atliks savo kūrinius ir su baime lauks verdikto. 21.30 val. per „Tango TV” – patiems „dangiečiams” netikėta Fantomų intrigos atomazga ir griežta kultūros pamoka iš Samo lūpų, po kurios keiktis nebenorės niekas.

Pirmasis „Dangaus 2” savaitės finalas – šeštadienį, vasario 3 dieną, 20.30 val. tiesiogiai per „Tango TV” iš „Forum Palace”. Bilietų į koncertą teirautis bilietai.lt kasose.

„Dangus 2” per „Tango TV” šiokiadieniais 15.30 val., 17.00 val. ir 21.30 val. Savaitės finalų kartojimas per TV3 sekmadieniais 14.30 val.!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.