Deivis teatro vadovę kaltina melu

Populiarus dainininkas Deividas Norvilas (Deivis) pasipiktinęs, kad Klaipėdos muzikinio teatro vadovė A.Žigaitytė-Nekrošienė vėl klaidina publiką.

„Tai melas! Visiškas melas! Man gėda, kad teatro vadovė taip įžūliai meluoja visai Lietuvai,” – stebėjosi D.Norvilas, per LTV laidą „Kultūra” išgirdęs, kad jo neseno konflikto su Klaipėdos muzikinio teatro vadove tarsi ir nebuvo. „Buvo problema. Ir labai didelė”, – tvirtino jis.

Reklaminis triukas?

Reklamuodama į gastroles Vilniuje nuvežtą Z.Liepinio operą-melodramą „Paryžiaus katedra”, teatro vadovė A.Žigaitytė-Nekrošienė šeštadienį pabrėžė, kad „spektaklyje dalyvauja mūsų populiarusis popdainininkas Deivis, kuris niekad ir nebuvo išėjęs iš teatro”.

„Tiesiog mūsų, matyt, reklamos formos – tokios, pasikeitė”, – ironiškai paaiškino ji Lietuvos televizijos žiūrovams.

„Klaipėdai” D.Norvilas tai kategoriškai neigė, sakydamas, kad tokios reklamos nei sau, nei spektakliui, nei juolab teatrui jis nesiekęs.

„Aš nesu ir niekada nebuvau etatinis teatro darbuotojas, nors jo spektakliuose pagal sutartį dainuoju beveik aštuonerius metus”, – pabrėžė jis.

Dainininkas dar kartą patvirtino, kad praėjusio sezono pabaigoje jis buvo nutraukęs sutartį su Klaipėdos muzikiniu teatru. Tuomet Deivis raštu atsisakė dainuoti visuose spektakliuose ir pareikalavo, kad jo pavardė ir pseudonimas būtų išbraukti iš afišų. Jis teatro vadovybei apie tai pranešė raštu, kai sužinojo, kad teatras nesilaiko susitarimo. Teatro vadovės nurodymu be dainininko žinios festivaliniame „Paryžiaus katedros” spektaklyje jis buvo pakeistas kitu atlikėju.

Grįžo kitomis sąlygomis

Šio sezono išvakarėse žinomas dainininkas sutiko atnaujinti sutartį, sugrįžo į Klaipėdos muzikinio teatro sceną ir jau dainavo trijuose jo pastatymuose – J.Štrauso „Šikšnosparnyje”, I.Kalmano „Čardašo karalienėje” ir Z.Liepinio „Paryžiaus katedroje”.

„Taip, aš dainuoju vėl, bet visai kitomis sąlygomis, – paaiškino D.Norvilas dienraščiui. – Vadovė įvykdė visus mano iškeltus reikalavimus – honoraras stipriai išaugo, aš dainavau per gastroles Vilniuje, iš anksto su manimi buvo pasirašyta sutartis ir iki šiol teatras jos laikosi.”

Savo ateitį su teatru siejantis D.Norvilas džiaugėsi darbo turintis per akis. Pastaruoju metu jis sulaukė daug įdomių pasiūlymų: šį pavasarį LNOBT scenoje dainuos R.Portman operoje „Mažasis princas”, Kauno muzikinio teatro statomame K.Porterio miuzikle „Bučiuok mane, Keit” ir Panevėžio muzikinio teatro premjeroje – M.Novako „Operoje mafijozo”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.