Partijų reklamai skirtos grotos

Į miesto tarybą kandidatuojantys politikai bus reklamuojami ant grotų. Nors oficiali rinkimų kampanija prasidėjo prieš savaitę, pirmieji agitaciniai plakatai ant grotų pasirodys tik šiandien.

Pastarąją savaitę uostamiestyje lyg primėtyta aukštų metalinių tvorelių, kurios primena trikampį grotų aptvarą. Dažniausiai taip aptveriamos kanalizacijos, kitų požeminių komunikacijų avarijos vietos. Tačiau uostamiestyje taip pažymėtos ne avarijos vietos.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė paaiškino, kad metalinės grotos, pastatytos prie rinkimų apylinkių, tarnaus kaip stendai išorinei partijų reklamai.

„Metalinės tvorelės pasirinktos todėl, kad pigu. Partijų plakatus ant jų pritvirtins Klaipėdos dizaino centras”, – sakė administracijos direktorė.

Vienas iš Klaipėdos dizaino centro vadovų Valdas Mickevičius tvirtino, kad tokie stendai pastatyti ne pirmą kartą, tačiau anksčiau partijos ant jų plakatų nekabino.

„Šiemet mes klijuosime jų plakatus ant kartono, išdursime skyles ir prisegsime prie stendo vienkartiniais plastmasiniais užtrauktukais”, – paaiškino V.Mickevičius.

Oficiali rinkimų kampanija prasidėjo prieš savaitę, tačiau tik šiandien bus pakabinti keturių partijų plakatai.

„Dėl išorinės reklamos sutarta tik antradienį, o plakatus keturios iš 14 partijų atnešė užvakar. Be to, Klaipėdoje – per 50 rinkimų apylinkių”, – paaiškino V.Mickevičius, kodėl vėluojama pakabinti partijų agitacinę medžiagą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.